Rögbi-vb: ha csere vagy, ne a pályán állva bámuld a kivetítőt, különben ez történik – videó

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2023.09.21. 12:14
null
Giovanni Pettinelli a meccs későbbi szakaszában azért legálisan is labdához ért (Fotó: Getty Images)
Mint beszámoltunk róla, Olaszország 38–17-re legyőzte Uruguayt a Franciaországban zajló rögbi-világbajnokság szerdai játéknapján, de az első félidőben játékosai nagyon fegyelmezetlenek voltak – többek között az alábbi jelenetet is akkor rögzítették a kamerák.

 

Vezettek az olaszok, jó helyzetbe kerültek, hogy növeljék az előnyüket, Ange Capuozzo előrerúgott labdája körül éppen csúcspontjához közelített a támadás, amikor váratlan akadály állta az események útját.

Az olasz tartaléksorba nevezett Giovanni Pettinelli a célterületen álldogálva nézte a stadion óriáskivetítőjét, és láthatóan fogalma sem volt arról, mi történik körülötte. Csapattársa, Monty Ioane és egy uruguayi játékos készült lecsapni a labdára, és bár lehet, hogy az olasz nem érte volna el, az előtte ácsorgó Pettinelli „gondoskodott róla”, hogy biztosan ne legyen az övé.


Nemcsak a pontszerzési lehetőség úszott el – az uruguayiak még büntetőt is rúghattak, és szép lassan meg is kezdték a felzárkózást…

Az alapvonalon túli bemelegítés nem tiltott, ám arra figyelni kell, hogy aki így tesz, ne befolyásolja a játékot – a figyelmetlen Pettinelli ráadásul nem a láb- vagy karizmait mozgatta, legfeljebb a szemizmait. A saját szurkolói is kifütyülték.


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik