FA-kupa: Danjuma góllal mutatkozott be, a Tottenham simán továbbjutott

A Tottenham Szon Hung Min duplájának is köszönhetően legyőzte a másodosztályú Preston North Endet az angol FA-kupa 4. fordulójában.

FA-kupa: öt PL-csapat búcsúzott szombaton

Az élvonalbeli csapatok közül a Bournemouth, a Brentford, a Crystal Palace, a Newcastle és a Nottingham is búcsúzott az angol labdarúgó FA-kupától szombaton.

Championship: immár biztos, a Fulham visszatér a PL-be

A Fulham négy fordulóval az angol másodosztályú bajnokság (Championship) mostani idényének vége előtt bebiztosította élvonalba való feljutását azzal, hogy odahaza 3–0-es diadalt aratott a Preston felett, így a 2020–2021-es évad után ismét a Premier League-ben szerepelhet.

Videó: azt hitte, őt indítják? Elképesztő sprintet vágott le a bíró!

Legutóbb az Afrika-kupán, Dr. Peter Waweru Kamaku személyében láthattunk furcsán futó játékvezetőt, most pedig az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban Stephen Martin sprintjéről beszél a futballvilág.

Videó: lovasrendőr tiporta el a rendezőt a Blackpool meccsén

Mint arról beszámoltunk, a harmadosztályú Preston North End 1–0-ra legyőzte a második ligában szereplő Blackpoolt az angol Ligakupa első fordulójában. A 17 470 néző előtt lejátszott találkozón a biztonsági embereknek kellett rendet tenniük a pályán, s a nagy káoszban a gyalog közlekedő rendezőt fellökte, majd eltaposta az egyik lovasrendőr. Íme!

Angol Ligakupa: eltűnt az osztálykülönbség az 1. meccsen

A harmadosztályú Preston 1–0-ra legyőzte a második ligában vitézkedő Blackpoolt az angol Ligakupa első fordulójában.

Elmaradt a meccs, kifizette az edző a szurkolók tankolását - videó

Elmaradt egy alsóbb osztályú angol kupameccs, a fölöslegesen utazó drukkereknek azonban így is jutott élmény: a Preston menedzsere úriember volt.

Gera Zoltán már boldog, fel akar jutni az Albionnal az élvonalba

Gera Zoltán úgy érzi, az előző szezonban túl sokat foglalkozott a jövőjével, és nem játszott jól, most viszont sokkal jobban élvezi az életét a West Bromwich Albion labdarúgócsapatánál, éppen ezért nem akar a jövőjével foglalkozni. Az 50-szeres válogatott támadó ezt a szezont már biztosan végigjátssza Birminghamben.


Kézilabda Eb: Tudta-e?