NFL: a denveri sztár valóra váltotta egy beteg fiú álmát

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.02.04. 08:15
null
Vernon Davis valóra váltotta Alex álmát (Fotó: TMZ)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) nagydöntőjére készülő Vernon Davis az 50. Super Bowl előtt egy gyermekkórházban járt, hogy meglepjen egy beteg fiút.

 

A Denver Broncos tight endje számára nem teljesen új a döntő helyszínének környezete, tekintve, hogy a szezon közben érkezett a San Francisco 49erstől.

A közelben lévő stanfordi kórházban találkozott Alexszel, a 18 éves, óriási Broncos-szurkoló sráccal, aki ötéves kora óta harcol bátran a rákkal és a szívproblémáival.

A TMZ beszámolója szerint a kórház üzent pár Broncos-játékosnak, hogy valaki be tudna-e ugrani hozzá, az üzenetek pedig eljutottak Vernon ismerőseihez. A tight end rögvest átrendezte a programját, hogy ellátogasson a kórházba.

A létesítmény képviselője elmondta, Davis és a srác mindenről beszélgetett a Super Bowltól kezdve egészen addig, hogy milyen Peyton Manning a való életben. Már persze azután, hogy szóhoz jutott végre a nagy meglepettségtől. A páros közös képet is készített és Vernon aláírt neki egy labdát is. Valamint valóra váltotta az álmát...

Super Bowl előtti felvezetőnket ide kattintva érheti el!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik