Amerikai futball: újabb egyetemi meccs Európában

Vágólapra másolva!
2013.07.10. 08:47
2012-ben hosszú idő után újra college footballt láthattunk az öreg kontinensen is, és az esemény olyan népszerű volt, hogy a közeljövőben több amerikai főiskolai csapat is Írországba látogathat.

A tavalyi Notre Dame–Navy találkozón a bowl.hu szerkesztősége is ott járt, és azt szerettük volna megmutatni/bebizonyítani, hogy a londoni NFL-meccsek mellett az ír kalandba is érdemes belevágni, ha minőségi amerikai futballt szeretnénk testközelből látni – a beszámolót ide kattintva olvashatja el!

2014-ben erre még egyszer biztosan lehetőségünk nyílik, mert jövő szeptemberben a Penn State Nittany Lions a Central Florida Golden Knightscal csap össze a dublini Croke Parkban.

A Nemzeti Sport Online szakmai 
együttműködő partnere a Bowl.hu
A Nemzeti Sport Online szakmai együttműködő partnere a Bowl.hu

A Notre Dame Fighting Irish 2016-ban térhet megint „haza”, de a további érdeklődők között beszélnek a Boston College Eaglesről és az utóbbi két év bajnokáról, az Alabama Crimson Tide-ról is.

Érdemes megjegyezni, hogy pár napja Ben Roethlisberger, a Pittsburgh Steelers irányítója is pedzegette, hogy akár az NFL is betörhet a smaragd szigetre, ő legalábbis örömmel lépne pályára egy mérkőzés erejéig Dublinban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik