(Szarka)lábjegyzet: Pardew OUT!

2476361 24763612476361 2476361
Vágólapra másolva!
2014.09.14. 10:09
Címkék
Eljön az a pillanat, amikor mindenkinél betelik a pohár. Amikor nincs már türelem, nincs megbocsátás, nincs a múltból merített nosztalgikus jóindulat....

Eljön az a pillanat, amikor mindenkinél betelik a pohár. Amikor nincs már türelem, nincs megbocsátás, nincs a múltból merített nosztalgikus jóindulat. Nincs magyarázat, nincs kifogás. Nálam ez a pont tegnap érkezett el, a Southampton elleni megalázó vereség után (Statisztikák, videó összefoglaló IDE KATTINTVA.) Most már lépni kell valamit, különben ez a szezon is mehet a levesbe.betelik a pohár. Amikor nincs már türelem, nincs megbocsátás, nincs a múltból merített nosztalgikus jóindulat. Nincs magyarázat, nincs kifogás. Nálam ez a pont tegnap érkezett el, a Southampton elleni megalázó vereség után (Statisztikák, videó összefoglaló IDE KATTINTVA.) Most már lépni kell valamit, különben ez a szezon is mehet a levesbe.

A meccs helyett (valamilyen isteni sugallatra) inkább vásárolni mentem tegnap délután, és a második félidő közepére értem haza, amikor már 0:3 volt a mérkőzés. Úgy voltam vele, hogy nem rontom el azzal a délutánt, hogy nézem ezt a szenvedést, szóval csak a livesore-on követtem az eseményeket. Éppen ezért nem is nagyon mennék bele az elemzésbe látatlanul, inkább foglalkoznék a várható következményekkel.

Annyit azért megjegyeznék, hogy a taktikai analfabetizmus netovábbja, hogy a négy gólból mindkét félidő elején, és a meccs végén is kaptunk egyet. Igazából az lett volna a csúcs, ha a másodikat nem a 20. perc környékén, hanem az első félidő végén szerzik a Szentek. Ilyen mentális dekoncentráltságot egy idegenbeli meccsen nem lehet megengedni főleg úgy, hogy az ellenfél azért nem egy TOP csapat, akik olyan nyomást tudnának gyakorolni, ami kezelhetetlen lenne. (mellesleg a Palace ellen ugyanígy a mérkőzés legelején, a második félidő elején, és a hosszabbításban kaptuk mindhárom gólt)

Leégtünk tehát, Pardew alatt már sokadjára. Itt a blogon is figyelmünkbe ajánlottatok egy anti-Pardew oldalt, a www.sackpardew.com-ot, ahol bőven lehet szemezgetni a baklövéseiből, legyenek azok csúnyán elbukott mérkőzések vagy éppen ostoba és/vagy hazug nyilatkozatok.

A Facebook különböző Newcastle-vel kapcsolatos oldalai tegnap este rengeteg pletykát közöltek arról, hogy a Southampton elleni mérkőzést a helyszínen megtekintő Mike Ashley rögtön a találkozó után rapportra hívta Pardew-t, és ma vagy holnap be is jelenthetik a menesztését. Sajnos ezt nem vehetjük készpénznek, hiszen vártuk már a kirúgását hatalmas bukták, vagy éppen magatartásbeli kihágások után is, ami aztán valahogy mégsem következett be.

Most viszont nincs mivel takarózni. Pardew megkapta akiket akart, és elküldhette akiket akart. Van egy - a legpesszimistább szemszögből is - TOP 8-as kerete, ehhez képest kiábrándítóak az eredmények és a mutatott teljesítmény is. Pardew-nak most már tényleg mennie kell!

A közvélemény azonnal dobálózik a nevekkel, felmerült Tony Pulis, Christophe Galtier (St. Etienne) és Roberto Di Matteo neve is, ahogyan szóba került David Moyes és Steve Bruce is, mint a következő manager.

A felsorolt nevek közül nekem az utóbbi kettő közül az egyikre esne a választásom, habár az is igaz, hogy rájuk van talán a kevesebb esély. Moyes a MU után, lehet, hogy a Newcastle-nél nagyobb terveket szövögető (de rossz ezt így leírni) csapat megkeresésére vár, míg Bruce éppen most kapott komoly erősítést a csapatának és szerintem teljesen jól érzi magát a Tigriseknél.

Mellettünk szólhat viszont, hogy Moyes velünk újra felépíthetné magát, szinte ugyanúgy ahogyan az Everton-nal tette. Megint adott lenne egy feszes költségvetésű csapat, hasonlóan ahhoz, ahol már bizonyított.

Bruce pedig egy öreg Geordie. Játékosként soha nem játszhatott a Newcastle-ben, de szerintem a lelke mélyén szívesen irányítaná szülővárosa csapatát.

Nem tudom, hogy az összes szóban forgó név közül melyikük lenne a legjobb választás, de az biztos, hogy váltani kell.

Hajrá Newcatle!

Mark29

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik