Ryan Taylor nagy (utolsó?) esélye!

2476361 24763612476361 2476361
Vágólapra másolva!
2013.05.16. 10:05
Címkék
Ennek a szezonnak az egész Newcastle a vesztese, de ha ki akarnánk emelni egy személyt, akinek a legrosszabb emlékei vannak az évadról, az egyértelműen...

Ennek a szezonnak az egész Newcastle a vesztese, de ha ki akarnánk emelni egy személyt, akinek a legrosszabb emlékei vannak az évadról, az egyértelműen Ryan Taylor. A jobb és bal szélen a védelemben és a középpályán egyaránt bevethető szabadrúgás specialista még augusztusban, az Atromitos elleni EL selejtező visszavágóján szenvedett súlyos térdsérülést, majd amikor a hosszú és fárasztó rehabilitáció végén márciusban visszatért volna, újra rásérült a térdére. Az Amerikában élő veterán geordie blogger Ed Harrison már akkor pedzegetett egy lehetőséget, ami úgy tűnik, hogy mostanra valósággá válhat.

A lehetőség pedig nem más, mint a Colorado államban található Dr. Richard Steadman Klinika, ahol a névadó, kimondottan térd-specialista professzor zsenin kívül is a világ legjobb szakemberei kezelik a pacienseket. A BBC mai cikke alapján pedig Taylor már el is repült az USA-ba, hogy megvizsgálják, majd megműtsék a térdét.

Dr. Richard Steadman 1937-ben született Texas államban. A 76 éves szaktekintély rengeteg sportolón segített már pályafutása alatt, és bár az amerikai profi sportolók az elsődleges paciensei, európai, vagy Európában játszó focisták is fordultak már hozzá a térdsérüléseikkel. A teljesség igénye nélkül, ő műtötte Owen Hargreaves-t, a Fenomént, azaz a brazil Ronaldo-t, Ruud Van Nistelrooy-t, Michael Owen-t, és Alan Shearer-t. A Newcastle legendája 2001-ben feküdt a kés alá, és tulajdonképpen a professzornak köszönheti (köszönhetjük) hogy még 5 évet tudott ezután játszani, megdöntve számos klubrekordot, valamint ennek köszönhetően ő a mai napig a Premier League legeredményesebb góllövője.

Ha valaki, akkor ő és a tanítványai segíthetnek abban, hogy a Newcastle 28 éves védője még valaha teljes értékű Premier League játékos legyen. Reméljük sikerül a beavatkozás, és Ryan hamarosan újra hálószaggató szabadrúgás gólokat szerez majd a Newcastle mezében!

Hajrá Newcastle! Hajrá Ryan!

Mark29

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik