Queens Park Rangers - Newcastle: Itt az idő!

2476361 24763612476361 2476361
Vágólapra másolva!
2013.05.12. 09:05
Címkék
Ma délután a Loftus Road-on vendégeskedik a Newcastle, a Premeier League 37. fordulójában. A bajnokság ugyan kimondottan rosszul alakult a számunkra...

Ma délután a Loftus Road-on vendégeskedik a Newcastle, a Premeier League 37. fordulójában. A bajnokság ugyan kimondottan rosszul alakult a számunkra, mégis az utolsó előtti fordulóban adott a lehetőség, hogy a csapat saját maga varrja el a szálakat, és az utolsó fordulóban biztos bennmaradóként tudjuk fogadni a BL helyekért teperő Arsenal-t. Itt az idő!

A beharangozó folytatása előtt mindenképpen fontos közlemény, hogy a blog novemberben vállalt plusz feladatai közül ma délután a Chat tekintetében visszatérnénk az alapokhoz. Pár bejegyzéssel korábban baráti üdvözlettel köszöntöttük az nufc.hu feltámadását, ahol annak idején évekkel ezelőtt sok itteni állandó olvasónk és kommentelőnk (valamint jómagam is) elkezdte a közös virtuális meccsnézést. A megszűnés után Dingleberry folytatta a hagyományt, majd november óta a blog chat-szobája várt szeretettel mindenkit. A régi-új oldalon azonban ismételten adott a lehetőség, úgyhogy

Minden érdeklődőt szeretettel meghívunk az nufc.hu chat szobájába!

És akkor vissza a találkozóhoz.

Az utóbbi hetekben minden szurkoló olyan vadul számolgatott, amire négy éve nem volt példa. Akkor, 2009-ben kiesés lett a vége, mert hiába ment a matekozás, az utolsó két meccsen két 0:1-et sikerült felmutatni, holott 1 nyomorult ponttal megmenekülhettünk volna. A másodosztályban már március végére megvolt a biztos feljutás, áprilisban pedig a biztos bajnoki cím, míg 2011 tavaszán újoncként is csak az maradt nyitott kérdésnek, hogy a legjobb 10-be sikerül-e befutni. Tavaly ugyan számolgattunk rendesen, de csak a merész BL álmok miatt, szóval össze sem lehet hasonlítani a két apropót. Idén megkaptuk a fiúktól az őszülés-hajhullás-körömrágás kombót, de ennek most vége lehet. Itt az idő!

- Itt az idő, hogy Pardew megmutassa, fel tudja még tüzelni a fiúkat.

- Itt az idő, hogy a játékosok tartalmat adjanak az utóbbi hetek hangzatos nyilatkozatainak.

- Itt az idő, hogy mindenki küzdjön a klubért, akár 90, akár csak pár perc játéklehetőséget kap.

- Itt az idő hogy meglegyen a szezonban az első duplázás, azaz a QPR legyen az a csapat, akit oda-vissza le tud győzni a Newcastle.

- Itt az idő, hogy egy győzelemmel véget érjenek a számolgatós napok/hetek.

A sérültek ismeretében én az alábbi kezdőt indítanám el a délután 4 órakor kezdődő mérkőzésen:

A névsor szerintem esélyes, bár a frissen visszatérő Marveaux helyén majdnem biztos, hogy Jonas játszik majd, így a felállás is módosul.

A mérkőzést a digi nem közvetíti, de az interneten biztosan nyomon tudjuk követni.

Ne felejtsetek tippelni, valamint betérni az nufc.hu-ra, a Chat szobába egy kis eszmecserére!

Hajrá Newcastle! Itt az idő!

Mark29

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik