Az Arsenal ellen mez-premier?

2476361 24763612476361 2476361
Vágólapra másolva!
2013.05.14. 08:05
Címkék
Korábbi cikkünkben találgattuk, hogy a már nem csak digitálisan, hanem valódi anyagból készült mez kollekció lesz-e a következő évi garnitúra...

Korábbi cikkünkben találgattuk, hogy a már nem csak digitálisan, hanem valódi anyagból készült mez kollekció lesz-e a következő évi garnitúra, vagy csak a Puma tervezőinek minta darabjait láthattuk.Korábbi cikkünkben találgattuk, hogy a már nem csak digitálisan, hanem valódi anyagból készült mez kollekció lesz-e a következő évi garnitúra, vagy csak a Puma tervezőinek minta darabjait láthattuk.

Ezek a - valószínűleg a gyár dolgozói által kiszivárogtatott - képek már évek óta hiteles forrásnak tekinthetők, ezért most sem lepődtünk meg, hogy tegnap már megjelent a Wonga felirattal ellátott idegenbeli verzió.

Évek óta divat a premier ligában, hogy a csapatok az utolsó fordulókban azzal kedveskednek a hozzám hasonló (mezb*zi) szurkolóknak, hogy a következő szezonban használt szerelésben lépnek pályára. Nos 2 éve az új hazai szerelés egy 3:3-ra volt elég a West Bormwich ellen, míg tavaly a bordó, idegenbeli mezben sima vereséggel távoztunk a Goodison Park-ból.

Az, hogy a korábban már kiszivárogtatott design-ra (jobbra) most már felkerült a szponzor neve, egyértelműen arra utal, hogy vasárnap mez-premiert láthatunk hazai pályán. Sajnos ezzel beigazolódni látszik, hogy a nem túl fantáziadús tervezés eredményével lassan elkezdhetünk megbarátkozni.

A színösszeállítás tekintetében alap esetben az Arsenal hazai színei teljesen eltérőek, így mindkét csapat játszhat az első számú mezében az egymás elleni találkozókon.

Most viszont ez a kék (szürke?) szerelés és bőven elüt a piros-fehér kombinációtól, szóval ez sem lehet akadály.

Az biztos, hogy a mez csak egy kellék, viszont képletesen az új gúnya jelentheti azt, hogy búcsút intünk ennek a félresikerült szezonnak.

A másik oldalon is várható egy bemutatkozás, bár kicsit nagyobb horderejű. Az Ágyúsok is új garnitúrával készülnek a következő szezonra, azonban ők nem csak stílust, de gyártót is váltottak, ugyanis úgy fest, a 2013/2014-es szezontól a Nike helyett Adidas-ban szerepelnek majd.

A három csíkos márka bevallom, nekem közelebb áll a szívemhez, leginkább azért, mert a tervezőik veszik a fáradtságot, hogy egyedi szereléseket gyártsanak a nagyobb nevű csapatoknak, ellentétben mondjuk a Puma-val, akik évi 3-4 variációt kínálnak és ezen belül csak a színekkel lehet játszani.

Vasárnap tehát könnyen mez premier(eke)t láthatunk, de reméljük a biztos bennmaradás tudatában nem csak az új "ruha" hanem a felszabadult játék is valami új, valami jobb kezdetét jelenti majd.

Hajrá Newcastle!

Mark29

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik