Swansea City - Newcastle Utd. - Újabb madaras mulatság

2474819 24748192474819 2474819
Vágólapra másolva!
2012.04.05. 12:04
Címkék
Pénteken délután a Swansea City otthonába látogatunk. Szerencsére nagyon jó sorozatban vagyunk, hiszen az előző 3 mérkőzésünket megnyertük....

Pénteken délután a Swansea City otthonába látogatunk. Szerencsére nagyon jó sorozatban vagyunk, hiszen az előző 3 mérkőzésünket megnyertük. Annak is lehet örülni, hogy az újonc Swansea City csapata egy nagyon jó sorozat után most éppen 2 vereséggel várja a meccset. Nem szabad fél vállról venni a Hattyúsokat, hiszen az előző két forduló előtt nekik is volt egy hármas győzelmi sorozatuk, ahol legyőzték a Manchester City-t otthon és idegenben 3-0-ra a Fulhamet is.Pénteken délután a Swansea City otthonába látogatunk. Szerencsére nagyon jó sorozatban vagyunk, hiszen az előző 3 mérkőzésünket megnyertük. Annak is lehet örülni, hogy az újonc Swansea City csapata egy nagyon jó sorozat után most éppen 2 vereséggel várja a meccset. Nem szabad fél vállról venni a Hattyúsokat, hiszen az előző két forduló előtt nekik is volt egy hármas győzelmi sorozatuk, ahol legyőzték a Manchester City-t otthon és idegenben 3-0-ra a Fulhamet is.

A Manchester City legyőzése is azt igazolja, hogy hazai pályán nagyon erős a Swansea City csapata, tehát illik nem lebecsülni őket, ahogyan szerintem a manchesteriek tették. Azt se feledjük, hogy tréfálták már meg az éppen a gödörből kikászálódó Ágyúsok csapatát is.

Azt hiszem, hogy ez a forduló lesz az, amikor még egy igazi Newcastle Utd. szurkoló is hajlandó lesz a Sunderlandnek szorítani, hiszen a Tottenham ellen fognak játszani. Ha mi elhozzuk a 3 pontot és a Fekete Macskák megverik a londoni Fehéreket, akkor 2 pontra leszünk a BL helyezéstől. Ha már szóba került a Tottenham, akkor nézzük meg a Chelsea-t is, aki otthon fogadja a Wigant, tehát nekik is kötelező a győzelem. Ha a Tottenham kikap, akkor egy elég komoly hármas verseny alakul ki a BL-t, EK-t és a legjobb vesztes, aki nem indul nemzetközi kupában jelentő helyek között.

Az előző mérkőzésekhez képest egyedül Guthrie előző meccsen elszenvedett kisebb sérülése jelenhet változást, de ma délután felmérik Guthrie állapotát, és lehet, hogy ő is játékra jelentkezhet Pardew mesternél. Sajnos a két első számú középső védőnk még mindig sérült, így a Williamson-Perch páros próbálja majd megnehezíteni a hazai támadók sorsát.

Az összeállításban nem várok túl sok változást az előző mérkőzéshez képest. Ugyancsak nem várok túl sok változást a magabiztos támadójáték terén sem.

Hét forduló van hátra a bajnokságból és már csak kettő rangadónk lesz. A Hattyúsok után hétfőn jön a Bolton elleni meccs. Ezek után Stoke City és a Wigan elleni mérkőzések, amik úgymond kötelező győzelmek. Ha ezeket be tudnánk húzni, akkor tényleg komolyan el lehetne gondolkozni a BL indulást jelentő helyeken.

De ahogyan Alan Pardew is mondja:

"A legnagyobb jutalom az lenne, ha európai szereplést tudnék ajándékozni a csapatnak. Nagyon jó lenne látni ezt, de addig még le kell győzni a nagyon kemény Swansea City csapatát. Nagyszerűen teljesítenek otthon, jól tartják és járatják a labdát. Nagyon bonyolult mérkőzésnek nézünk elébe.

Most is, mint minden évben, csak a következő mérkőzésre kell fókuszálnunk. Most sem térünk el ettől, és a szurkolóknak sem szabad másra gondolniuk egyenlőre. Álmodozhatnak a BL szereplésről, de nem ajánlom még nekik se, bár benne van a lehetőségek között. Mindezek ellenére a következő mérkőzést kell megnyernünk."

Én is azt mondom, hogy nem kérek sokat a kedvenc csapatomtól, csak mindig egy meccset nyerjenek meg: a soron következőt.

Ruzsinho Da Costa

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik