Newcastle - Liverpool

2474819 24748192474819 2474819
Vágólapra másolva!
2012.03.31. 10:03
Címkék
Óriási feladat vár vasárnap a Szarkákra, hiszen az egyik üldözője ellen kell sikert elérni, amennyiben szeretne európai porondra lépni. Az tovább...

Óriási feladat vár vasárnap a Szarkákra, hiszen az egyik üldözője ellen kell sikert elérni, amennyiben szeretne európai porondra lépni. Az tovább nehezíti a dolgukat, hogy a két alap belső védő S. Taylor és Coloccini is sérült. Nagyon úgy néz ki, hogy Williamson és Perch fogja a két alap embert pótolni.Óriási feladat vár vasárnap a Szarkákra, hiszen az egyik üldözője ellen kell sikert elérni, amennyiben szeretne európai porondra lépni. Az tovább nehezíti a dolgukat, hogy a két alap belső védő S. Taylor és Coloccini is sérült. Nagyon úgy néz ki, hogy Williamson és Perch fogja a két alap embert pótolni.

Perch mostanában csereként léptett pályára, de biztató produkciót nyújtott, igaz, hogy a védelem bal oldalán. Williamson teljesítménye viszont nagyon sok kívánni valót hagy maga után.

Csatársorban nagyon erősek vagyunk, hiszen Demba Ba és Papiss Demba Cissé is nagyon jó formában van. Középpályánkon vannak kérdőjelek, de szerencsére ezeket a kérdőjeleket csupán a sérülések táplálják. Ha mindenki egészséges lenne, akkor a középpályánkon is óriási nagy, elégedett, dagadt felkiáltó jelek lennének.

Hatem Ban Arfa, Cabaye, Tioté és mostanában bal hátvédet játszó Gutierrez is nagyon jó formában van.

Tehát kimondhatjuk, hogy a hátvédsoron múlik a holnapi mérkőzés, és persze Pardew mester elképzelésén, taktikai hadrendjén.

Szerencsénk van, hiszen a Liverpool nagyon rossz szériában van, reméljük nem most szakad meg a rossz sorozatuk. Kikaptak előző fordulóban az utolsó Wigantől, és az utolsó 6 bajnoki mérkőzésükön csupán egyszer tudtak nyerni.

A legnagyobb pikantériája a holnapi mérkőzésnek, hogy Andy Carroll először tér vissza egykori "otthonába". A rekord összegért eladott játékos sincsen túl jó formában, de ne feledjük, hogy olyan helyre tér vissza, ahol azért nagyon sok jó, emlékezetes meccset játszott. Ha ezek az emlékek felébresztik a régi Carrollt, akkor vérszemet kaphat...

Ami biztos, hogy kötelező lenne két csatárral felállni, és utána már csak a bal hátvéd pozíciója lehet kérdéses, ahol szóba jöhet Gutierrez és Santon is, de nem tartom valószínűnek, hogy meg fogja lépni Alan Pardew azt, hogy Gutierrez legyen a bal hátvéd, hiszen a Liverpool ellen nem fog olyan könnyen gólpassz helyzetbe kerülni, mint mondjuk a Norwich City ellen, valamint Glen Johnsonnal is vissza kell lépnie valakinek, tehát Jonasnak így is sokat kell majd hátul kalandoznia.

Szerintem a kezdő 11 a következő lesz:

Kijelenthetjük, hogy a holnapi Newcastle-nek a középső védelme lesz a legsebezhetőbb pontja, és bármelyik Liverpool csatár képes lehet átjátszani őket, hiszen Suarez lábbal sokkal erősebb, mint a két belső védőnk. Andy Carroll pedig fejjel jóval magabiztosabb, mint az őt megállítani rendelt ellenfelek.

Támadó részünk viszont mostanában sokkal jobb, mint a Liverpoolé, így mindenféleképpen arra a régi nagy igazságra kell összpontosítanunk, hogy mindegy mennyi gólt kapunk, csak egyel többet rúgjunk.

Howay the Lads!

Ruzsinho Da Costa

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik