Inter : Twente - Halottról jót vagy semmit

183462 183462183462 183462
Vágólapra másolva!
2010.11.24. 12:11
Címkék
Milyen érdekes, az Internek úgy kell tartnia ettől a mérközéstől, hogy az eddigi két hazai BL-meccsén 8 gólt szerzett és az a 3 gól amit kapott...

Milyen érdekes, az Internek úgy kell tartnia ettől a mérközéstől, hogy az eddigi két hazai BL-meccsén 8 gólt szerzett és az a 3 gól amit kapott már mély szendergés közepette érte egy megnyert meccs végén. Ráadásul papíron a leggyengébb ellenfél érkezik mégis erőn felül kellene teljesíteni - a jelenlegi formából kiindúlva mindenképpen. De ehhez nem elég, hogy több játékosnak fel kellene nőnie önmagához.A górénak is le kellene tennie az elméletben remekül kitalált a gyakorlatban mégisműködésképtelenre kivitelezett manőverhez való, makacs ragaszkodásáról is. A két tényező külön - külön is beszokott tenni egy csapatnak, de együtt tökéletes KO. 'Pallón' is az Inter. Preud'Homme idevágó nyilatkozata sem árulkodik másról.: "Tökéletes időben találkozunk az Interrel."Milyen érdekes, az Internek úgy kell tartnia ettől a mérközéstől, hogy az eddigi két hazai BL-meccsén 8 gólt szerzett és az a 3 gól amit kapott már mély szendergés közepette érte egy megnyert meccs végén. Ráadásul papíron a leggyengébb ellenfél érkezik mégis erőn felül kellene teljesíteni - a jelenlegi formából kiindúlva mindenképpen. De ehhez nem elég, hogy több játékosnak fel kellene nőnie önmagához.A górénak is le kellene tennie az elméletben remekül kitalált a gyakorlatban mégisműködésképtelenre kivitelezett manőverhez való, makacs ragaszkodásáról is. A két tényező külön - külön is beszokott tenni egy csapatnak, de együtt tökéletes KO. 'Pallón' is az Inter. Preud'Homme idevágó nyilatkozata sem árulkodik másról.: "Tökéletes időben találkozunk az Interrel."

Nehéz bármi okosat is írni az Interről ezzel a meccsel kapcsolatban, mert minden olyan nemű pozitívum hiányzik már a csapat játékból amire apellálni lenne érdemes, hogy mégis mit akar játszani az Inter. Győzni szeretne, de már rég nem csinált olyat és most már ez miatt szenved. Szenved ezért is, a sérülések miatt, és a fejleményeket csendesen, nyugodtan és változtatásihajlandóság nélkül tudomásul vevő spanyol tréner miatt is. Akinek az eddigi munkásságból nagyon hiányzik a korrigáció. Sorozatban meghúzza ugyanazt a látványosan nem működő dolgot, és nem érti miért történik mindig ugyanaz, de különösebb ügyet nem csinál belőle.Van a mondás, ha ugyanazt csinálod amit eddig, ugyanazt éred el amit eddig. Bengio vagy nem ismeri vagy nem szereti ezt a mondást. A puding probája az evés. De nem azon az elven alapul, hogy addig kell kóstolni amíg jó nem lesz. Benitez valószínüleg a pudingot szereti, de az Ő struktúrájának próbáját az elfogadható limit fölé tolta már. Érdemes lenne talán valamit, valamelyest változtatni. Mielöbb, deinkább azonnal. Erre nem számítunk és arra sem, hogy az Interhez hasonló szétesését produkáló Werder leverésével, a csoportból való továbbjutás házibulijára belépőt nyerő Twente ellen, ne szenvedne most már a megszokott módon a kék fekete társulat.

A Twente valószínűleg kategóriákkal nem képvisel más színvonalat mint az Ajax vagy a PSV. Akiknek messzemenő terveik nincsenek a BL-ben, akárhogy is nézem. De ez a csoport nekik kapóra jött. A Werder és az Inter is úgy döntött, hogy oszlásnak indul, Ők köszönték is szépen és az általuk keletkezett űrbe szíves - örömest be is nyomulnának. A Twente relatíve klasszikus 4-3-3 at játszik,egy csatárral egy árnyékék/irányítóval Ruizzal és egy kissé hátrább vont szélső támadóval, gyanítjuk védekezésben ez egy gyönyörű 4-5-1 lesz ma este. A Holland bajnokságban hozzák is magukat, a második helyen állnak 3 ponttal a PSV mögött, bár az utolsó 3 meccsükből egyet sem nyertek meg. A támadószekció viszont jól üzemel a 27 rúgott góljukból 18at a támadók szereztek név szerint Ruiz(5), Janko(6), L.de jong(7) (így írják).A legutóbbi srác mindössze 20 éves, Őt talán innentől érdemes lesz figyelni. A Twentének semmi vesztenivalója nincs, nyílt játék várható tőlük. A most vagy soha életérzéstmaradéktalanul fogjuk tetten érni a 90 percalatttanúsított habitusukban. A kezdő tizenegy több helyen is változhat. A felállás csak a helyezkedés miatt lényeges.

Ha nem értjük Benitez mit beszél, még egy szimpatikus kedves 50es pali is lehetne. Mindig nyugodt, mosolygós, és oldott.Csak ez azért disszonáns egy pöppet, mertaz általa írányított és ellenőrzése alatt tartott folyamatokra már rég nemjellemző ez a fajta kiegyensúlyozott idill. Ahogy most sem. Mosolyogva nyilatkozza, hogy"semmi másra nem koncentrálok csak a Twente elleni mérkőzésre, semmi másra." Mindezt egybaráti "hogyvagy" kérdésre válaszoló mimika és gesztus köntösben tolmácsolva. "Ez a meccs kezdete lesz egy hosszú győzelmi sorozatnak." Támogatjuk a hidegfejűséget és azt aki képes elviselni a nyomást, de most már az ember, egy szigorú kicsit bepöccent, elszántBenitezt szeretne látni, akit feltűnően zavar, idegesít, frusztrálcsapata és munkája sikertelensége.

Rengeteg a hiányzó továbbra is. A nevezett védelem több mint aggasztó (Cordoba, Lucio, Materazzi, Biraghi,Santon, Natalino).A középpályán Thiago Motta készen áll arra, hogy félóra játék után újra megsérüljön ezúttal egy kicsit még hosszabb időre. (Zanetti, Stankovic,Motta,Sneijder, Cambiasso, Mancini, Nwankwo, Crisetig.) Stankovic és Nwankwo a Chievo ellen külön meccset játszott az eladott labdák számában. Cambiasso mutatott játéka alapján valószínűleg még sérült, csak azért játszik mert Őlegkevésbé az a középpályások közül.
Sneijder pedig diagnosztizáltan vérszegénységgel küzd, de a hiányzók száma miatt játszani kell (csak nehogy nagy baj legyen belőle). A támadó szekcióban Eto'o, Pandev és Benitez fogadott fia Biabiany szerepel. Pandev adós idén a jó játékkal, Biabiany pedig a játékkal.

A menetrend szerinti szenvedős játékra számítunk az Inter részéről, az X a legvalószínűbb végeredmény, de ne tagadjuk 3 esélyes a mérkőzés. Valószínű az Inter próbál majd szokás szerint labdabirtoklással uralni a játékot, de ez egy a pálya középső harmadában elvesztett labdánál szertefoszlik és galoppozó holland kontrák képében születik újra. A végső sípszóa Twente tizenhatosa előtt negyed órája tanácstalanulpasszolgatva találja az Intert.Tipp 1-1.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik