Hertha: a Bayerntől érkezhet játékos Dárdaiékhoz – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.06.26. 14:55
A Kicker információi szerint a Hertha BSC kölcsönveheti a Bayern München új igazolását, Serge Gnabryt – feltéve, ha a bajorok úgy döntenek, hogy kölcsönadják a 21 éves szélsőt.

Korábban arról is cikkeztek a német lapok, hogy a jelenleg az U21-es Eb-n szereplő futballistát a Hoffenheim is szívesen kölcsönvenné a Bayerntől. 2011-ben egyébként David Alaba is a kék-fehéreknél szerepelt kölcsönben.

A Kicker most arról ír, hogy a Hertha már tavaly nyáron érdeklődött a játékos iránt, aki akkor a Werder Brement választotta. A lap információi szerint Dárdai Pál csapata idén nyáron is harcba szállhat Gnabry ideiglenes játékjogáért.

Amennyiben a Bayern München igazol még valakit a balszélső posztra, elképzelhető, hogy valóban kölcsönadja a fiatal labdarúgót.

A bal szélre Julian Brandt nevét csiripelik a madarak a bajorok háza táján. A Bayer Leverkusen 21 éves játékosa elvileg 2018 nyarán érkezhet majd, s ő (vagy éppen Gnabry) lehet Franck Ribéry utódja.

A Bayern München nyolcmillió euróért szerződtette a Werder Brementől Serge Gnabryt, aki hároméves szerződést írt alá.

 

Hertha: retteghetnek Dárdai játékosai - jön a „nagy beszélgetés" -

Július 7-től 14-ig - szokás szerint - Bad Saarow-ban edzőtáborozik Dárdai Pál csapata, a Hertha BSC. A nyolc nap során a kemény munka mellett személyes megbeszélésekre is sor kerül a magyar szakember, Michael Preetz sportigazgató és néhány játékos között.



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik