Dárdai rosszul értett egy-két mondatot, mielőtt kivonult a sajtótájékoztatóról a Kicker főszerkesztője szerint

Vágólapra másolva!
2024.04.23. 20:26
Dárdai Pál otthagyta a sajtótájékoztatót (Fotó: Imago Images)
Április elején írtunk arról az esetről, amikor a német 2. Bundesligában szereplő Hertha BSC labdarúgócsapatának vezetőedzője, Dárdai Pál zokon vette a Kicker újságírójának kérdését, és otthagyta a Paderborn elleni mérkőzés előtt rendezett sajtótájékoztatót. A keddi Football Forum Hungary konferencián megkérdeztük a patinás újság főszerkesztőjét, Jörg Jakobot, mit gondol az esetről.

 

„Történtek egyeztetések a Kicker, Dárdai Pál és a klub képviselői között. Mindenki egyetértett abban, hogy nem volt túl professzionális viselkedés Dárdai Pál részéről, de történnek ilyen esetek” – mondta el az NSO TV-nek Jörg Jakob.

„Ha valamilyen probléma felvetül, beszélni kell róla, és az élet megy tovább” – véli a Kicker főszerkesztője, az Európai Sport Média elnöke.

Tekintse meg a teljes beszélgetést!

A 48 éves tréner bő öt perccel az április 3-án tartott sajtótájékoztató kezdete után zokon vette, hogy a Kicker újságírója, Steffen Rohr kérdezte a soron következő ellenfélről.

„Azt írtad, hogy a Herthánál nincs semmilyen koncepció. Amíg így gondolod, nincs mondanivalóm neked” – mondta Dárdai Pál. A magyar szakember vélhetően a patinás sportlap márciusi cikkére utalt, amelyben azt pedzegették, hogy bizonytalan a jövője a fővárosi klubnál.

M. B.

„AMÍG ÍGY GONDOLOD, NINCS MONDANIVALÓM NEKED”

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik