Bayern: Heynckes ügynöke szerint megvan Lewandowski is

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.04.24. 17:02
A német Bayern München labdarúgócsapatának éléről nyáron távozó vezetőedző, Jupp Heynckes ügynöke, Enrique Reyes szerint a bajorok Mario Götze után Robert Lewandowskit is megszerezték a nagy honi rivális Borussia Dortmundtól.

Mint beszámoltunk róla: Götze szerződtetése tegnap lett hivatalos, a lengyel támadó ügyében egyelőre nincs megerősítés. Bár a világ sportsajtója már szinte kész tényként közli az átigazolást, Lewandowski igen kapós az átigazolási piacon, így több nagy klubnál is képben van.Mint beszámoltunk róla: Götze szerződtetése tegnap lett hivatalos, a lengyel támadó ügyében egyelőre nincs megerősítés. Bár a világ sportsajtója már szinte kész tényként közli az átigazolást, Lewandowski igen kapós az átigazolási piacon, így több nagy klubnál is képben van.

„Ebben a felállásban félelmetes lenne a csapat” – mondta a Bayernről a menedzser, bár a bajorok kerete éppen most nem tűnik feltétlenül megerősítésre szorulónak. A keddi BL-elődöntőben pazar játékkal verték meg 4–0-ra a spanyol Barcelonát.

Az ügynök szerint Heynckest sok helyről keresik, de mindenekelőtt pihenni, feltöltődni szeretne a rutinos szakvezető – helyét Pep Guardiola veszi át –, míg Reyes elárulta azt is, hogy személy szerint a Real Madridot álmodta a müncheniek BL-döntős ellenfelének.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik