Sajtóhír: eldőlt, a következő idényben nem Dárdai Pál lesz a Hertha BSC vezetőedzője!

CSELŐTEI MÁRKCSELŐTEI MÁRK
Vágólapra másolva!
2024.05.11. 10:31
Dárdai Pál távozik a Hertha BSC éléről (Fotó: Getty Images)
Hetekkel ezelőtt belengették, a Bild és a Kicker szerint azonban péntek óta biztos: Dárdai Pál nyáron lejáró szerződését nem hosszabbítja meg a 2. Bundesligában szereplő Hertha BSC, így távozik az idény végén a magyar szakember.


A hírek szerint a Hertha ügyvezető igazgatója, Thomas Herrich a hét második felében közölte Dárdai Pállal, hogy nem hosszabbítják meg hamarosan lejáró szerződését, így a következő idénytől nem a magyar szakember irányítja a berlini alakulatot. 

Dárdai Pál az előző idényben edzői pályafutása során harmadszor vette át a Hertha BSC irányítását, amelyet néhány héttel az évad vége előtt már nem tudott benn tartani, jelenleg pedig alaposan meggyengült kerettel áll a 2. Bundesliga kilencedik helyén. 

A fővárosiak szombaton 13 órától játszottak a Kaiserslaturennel, s nyertek, ez volt Dárdai utolsó hazai mérkőzése vezetőedzőként a Hertha BSC élén. 

Ami a korábbi magyar szövetségi kapitány fiait illeti: Dárdai Bence már biztosan a Wolfsburgnál folytatja, Dárdai Mártont az Augsburggal hozták hírbe, míg ifjabb Dárdai Pálról nincsenek sajtóhírek, de elképzelhető, hogy egyedül ő marad Dárdaiként a Herthában.  

Forrás: Kicker

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik