Hertha: Dárdai többet vár a Bayern-neveléstől, nem nevezte az El-be

Vágólapra másolva!
2017.09.07. 08:58
Dárdai Pál, a német élvonalbeli Hertha BSC vezetőedzője szerint Sinan Kurtnak, az együttes 21 esztendős középpályásának hozzáállásával problémák vannak, ezért nem nevezte a berlini csapat Európa-liga-keretébe.

„Sinannak meg kell mutatnia, hogy számára mindennél fontosabb a futball, s hogy profi labdarúgó akar lenni – idézi a Berliner Kurier Dárdai Pált, aki nem nevezte a 2014 és 2016 között a Bayern Münchenben nevelkedő játékost az El-csoportkörre. – Ez egyfajta motivációs eszköz. Szerdán ő volt a legjobb az edzésen, erre a Sinanra van szükségünk minden nap. Előbb az U23-asoknál kell bizonyítania, ezután jöhet szóba nálam. Ne csak akkor teljesítsen jól, ha noszogatják. Hosszú ideig kell meggyőzően edzenie, hogy a gonosz edző észrevegye.”

A Bundesligában kilencedik helyen álló Hertha vasárnap 15.30 órától a Werder Brement látja vendégül. „Sinannak meg kell mutatnia, hogy számára mindennél fontosabb a futball, s hogy profi labdarúgó akar lenni – idézi a Berliner Kurier Dárdai Pált, aki nem nevezte a 2014 és 2016 között a Bayern Münchenben nevelkedő játékost az El-csoportkörre. – Ez egyfajta motivációs eszköz. Szerdán ő volt a legjobb az edzésen, erre a Sinanra van szükségünk minden nap. Előbb az U23-asoknál kell bizonyítania, ezután jöhet szóba nálam. Ne csak akkor teljesítsen jól, ha noszogatják. Hosszú ideig kell meggyőzően edzenie, hogy a gonosz edző észrevegye.”

A Bundesligában kilencedik helyen álló Hertha vasárnap 15.30 órától a Werder Brement látja vendégül.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik