Hertha: Már megmutattuk, hogy képesek vagyunk erre – Dárdai

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.04.28. 10:06
Dárdai Pál, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Hertha BSC vezetőedzője elmondta, egyszer már sikerült legyőzniük a szezonban a Bayer Leverkusent, így a hétvégén is lesz rá esélyük.

Újabb rangadót játszik a Bundesliga negyedik helyén álló Hertha, amely a harmadik pozícióban lévő Leverkusen ellen lép pályára. A berliniek gyenge formában vannak, négy bajnoki forduló óta nyeretlenek, és a Német Kupából is kiestek az elődöntőben.

Ellenfelük eközben megnyerte előző hat bajnoki találkozóját, ráadásul mindezt 14–2-es gólkülönbséggel tette. A Hertha szerdai edzésén a 4–4–2-es formációt gyakoroltatta játékosaival Dárdai Pál, szombaton ugyanis meglepné ellenfelét.

„Már a mérkőzés elején szeretnénk nyomás alá helyezni a Leverkusent – mondta Dárdai a bz-berlin.de-nek. – Nem lesz könnyű a feladatunk, ellenfelünk nagyszerű formában van. Ugyanakkor ebben a szezonban már megmutattuk, le tudjuk győzni őket.”

Dárdaiék decemberben 2–1-re felülmúlták a gyógyszergyáriakat, ha ezúttal is sikerül nyerniük, fontos lépést tesznek afelé, hogy megtartsák negyedik helyüket.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik