Bundesliga: Dárdai szerint a kupasiker árát fizették meg

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.02.13. 21:22
Dárdai Pál csapata, a Hertha BSC 2–0-ra kikapott a VfB Stuttgart vendégeként a német labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) szombati játéknapján – íme, a rövid edzői értékelések!

„Részben a szerdai kupamérkőzés számlájára írom, hogy ma nem voltunk képesek tökéletesen összpontosítani – foglalta össze a Bundesliga hivatalos honlapja Dárdai Pál véleményét (szerdán a berliniek 3–2-re nyertek Heidenheimben, és bejutottak a Német Kupa elődöntőjébe). – Meg kell tanulnunk kezelni a kettős terhelést. A hetvenedik perctől kezdve már nem voltunk erőnk teljében, miközben a Stuttgart valósággal harapott. Lehetett érezni, hogy amelyik csapat megszerzi a vezetést, az valószínűleg meg is nyeri a mérkőzést.” Dárdai Pál véleményét (szerdán a berliniek 3–2-re nyertek Heidenheimben, és bejutottak a Német Kupa elődöntőjébe). – Meg kell tanulnunk kezelni a kettős terhelést. A hetvenedik perctől kezdve már nem voltunk erőnk teljében, miközben a Stuttgart valósággal harapott. Lehetett érezni, hogy amelyik csapat megszerzi a vezetést, az valószínűleg meg is nyeri a mérkőzést.”

„Serey Dié nagyon hasznosan futballozott, a vezető góllal megkoronázta remek teljesítményét – mondta Jürgen Kramny, az egyvégtében öt bajnokit nyerő stuttgartiak szakvezetője. – Hogy meddig folytatódhat a sorozatunk? Előbb-utóbb biztosan véget ér, de nem törvényszerű, hogy ez máris bekövetkezzen. Dolgozunk tovább szorgalmasan, igyekszünk nyugodtak maradni és tartani az irányt.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik