Bundesliga 2.: góllal büntették a magyar védő nagy hibáját

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.02. 17:45
Korcsmár Zsolt csapata, a Greuther Fürth 1–1-es döntetlent játszott a Bochum vendégeként a német másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Bundesliga 2.) 1. fordulójának szombati játéknapján. A magyar védő hibázott a hazaiak vezető góljánál.

A Kicker internetes oldalának beszámolója szerint a 17. percben Korcsmár Zsolt utolsó emberként gyámoltalankodott, Simon Terodde elvette tőle a labdát, és a hálóba lőtt. A fürthiek szabálytalanságot reklamáltak, de a tudósító egyértelműen Korcsmár számlájára írta a gólt.Korcsmár Zsolt utolsó emberként gyámoltalankodott, Simon Terodde elvette tőle a labdát, és a hálóba lőtt. A fürthiek szabálytalanságot reklamáltak, de a tudósító egyértelműen Korcsmár számlájára írta a gólt.

Kacper Przybylko gyorsan egyenlített, és a sok helyzetet, szórakoztató játékot hozó meccs 1–1-re végződött – a magyar válogatott védő végig a pályán volt.

A szintén 1–1-es döntetlent játszó Ingolstadt nem nevezte Hajnal Tamást a St. Pauli elleni mérkőzésre.

Mint korábban beszámoltunk róla, az újonc RB Leipzig a nemrégiben igazolt Kalmár Zsolt nélkül játszott gól nélküli döntetlent az Aalennel.

A nyitó forduló első négy mérkőzésén egyik csapatnak sem sikerült győznie, mind a négy találkozó döntetlenre végződött. Pénteken Düsseldorfban 41 667, szombaton Hamburgban, a St. Pauli stadionjában 26 664, Lipcsében 21 354, míg Bochumban 18 146 néző volt.

NÉMET BUNDESLIGA 2.
1. FORDULÓ


Szombat
RB Leipzig–Aalen 0–0
St. Pauli–Ingolstadt 1–1
Bochum–Greuther Fürth 1–1
Pénteken játszották
Fortuna Düsseldorf–Eintracht Brauschweig 2–2

Vasárnap
Heidenheim–FSV Frankfurt
Darmstadt 98–Sandhausen
Nürnberg–Erzgebirge Aue
Karlsruher SC–Union Berlin
Hétfő
Kaiserslautern–1860 München

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik