Huszti Szabolcsot a télen sem akarja eladni klubja, a Hannover

Vágólapra másolva!
2008.12.19. 10:07
Huszti Szabolcs már a nyáron világossá tette, hogy szeretné elhagyni a Bundesligában szereplő Hannovert, de a klub elöljárói nem voltak hajlandóak megválni tőle. Jövő nyáron viszont lejár a középpályás szerződése, ezért ha a németek pénzt akarnak kapni Husztiért, akkor még a télen el kellene adniuk. Az együttes vezetőedzője, Dieter Hecking ugyanakkor kijelentette: nem engedik el a futballistát.
Vajon meddig feszít még hannoveri mezben Huszti Szabolcs?
Fotó: Imago (archív)
Vajon meddig feszít még hannoveri mezben Huszti Szabolcs?
Vajon meddig feszít még hannoveri mezben Huszti Szabolcs?
Fotó: Imago (archív)
Vajon meddig feszít még hannoveri mezben Huszti Szabolcs?

Huszti Szabolcsnak a hírek szerint több kérője is van. Ahogy arról korábban már beszámoltunk, az Evertonnál, a Boltonnál, a Portsmouthnál, a Celticnél és egyes információk szerint a Sevillánál is felvetődött a neve.

Dieter Hecking, a Hannover vezetőedzője azonban a Hannover honlapján leszögezte, hogy nem hajlandóak eladni a 35-szörös válogatott labdarúgót.

„Egy biztos: a télen nem adjuk el Huszti Szabolcsot” – fogalmazott Hecking, azzal kiegészítve, hogy az őszi és tavaszi évad közti időszakban egyetlen változás várható a keretben: egy hátvédet szeretnének igazolni, aki Steven Cherundolo helyettese lehet.

„Jól halad a fiatal játékosok beépítése, ezért nincs szükségünk nagybevásárlásra” – tette hozzá a szakember.

Huszti menedzsere, Filipovics Vladan elmondta, egyelőre semmilyen konkrétumról nem tud beszámolni a középpályás átigazolásával kapcsolatban, de azt megjegyezte: elképzelhető, hogy Huszti már januárban előszerződést fog kötni azzal a csapattal, amelyben majd a nyártól játszani szeretne (ha a télen valóban nem engedi el a Hannover).

„Szabolcs számára az az elsődleges szempont, hogy következő klubja a nemzetközi kupák valamelyikében, lehetőleg a Bajnokok Ligájában szerepeljen” – fogalmazott Filipovics.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik