Boltoni szerződést érhet Huszti Szabolcs északírek elleni gólpassza

Vágólapra másolva!
2008.11.21. 09:43
Az angol Daily Mail információi szerint a Bolton Wanderers élénken érdeklődik Huszti Szabolcs iránt, akit Belfastban személyesen is láthatott futballozni a klub egyik játékosmegfigyelője, Alan Harper. Az északírek elleni válogatott meccsen gólpasszt adó ballábas labdarúgó állítólag a Sevilla, a Celtic és az Everton illetékeseit sem hagyja hidegen.
Huszti Szabolcs (jobbra) talán már a télen Angliában köthet ki
Fotó: Action Images
Huszti Szabolcs (jobbra) talán már a télen Angliában köthet ki
Huszti Szabolcs (jobbra) talán már a télen Angliában köthet ki
Fotó: Action Images
Huszti Szabolcs (jobbra) talán már a télen Angliában köthet ki

Akár boltoni szerződést is érhet Huszti Szabolcs számára a Belfastban Torghelle Sándornak adott gólpassz, ugyanis a Premier League-ben jelenleg a 13. helyen álló Wanderers élénken érdeklődik a Hannover magyarja iránt, olyannyira, hogy a szerdai válogatott mérkőzést a helyszínen tekintette meg Alan Harper, az angol csapat játékosmegfigyelője.

Harper egyébként maga is kitűnő futballista volt. A Liverpool nevelte játékos legnagyobb sikereit a városi rivális Evertonnal aratta: KEK-győztes és angol bajnok is volt, 2007 óta a Bolton játékosmegfigyelője.

A 25 éves Huszti két éve a francia Metzből 210 ezer fontért igazolt Hannoverbe, ahová jövő nyárig köti megállapodás, így ha a német klub pénzt akar látni egyik legjobbjáért, akkor még a télen el kell(ene) adnia őt.

Filipovics Vladan, a magyar labdarúgó menedzsere korábban a Nemzeti Sportnak elmondta, hogy a nyáron is több neves együttes bejelentkezett ügyfeléért, a szentpétervári Zenit pedig ajánlatot is tett érte, de a németek túl sokat kértek légiósukért, így az üzlet meghiúsult.

Az utóbbi időben Husztival kapcsolatban csak úgy repkednek a különböző csapatnevek: múlt héten az orosz Szaturn került képbe, most pedig a Bolton mellett a Sevillát, a Celticet és az Evertont is megemlítette a Daily Mail, mint lehetséges kérőket.

A Hannover nem szerepel túl fényesen az idei szezonban, hiszen csak a 12. helyen áll a Bundesligában, mindössze négy ponttal megelőzve az utolsó Cottbust, de erről a legkevésbé Huszti tehet, aki három gólt lőtt (a Bayern München ellen győztes találatot szerzett) és öt gólpasszt adott az eddigi 12 mérkőzésén.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik