A Bayernt szíven lövő Huszti a Dortmund ellen is betalálna

Vágólapra másolva!
2008.09.29. 08:09
A Bundesliga hatodik fordulójának egyik legszebb gólját szerezte Huszti Szabolcs, ráadásul ezzel a találattal a Hannover 1–0-ra legyőzte a bajnoki címvédő Bayern Münchent. A magyar játékos a következő fordulóban Dortmundban, Hajnal Tamás csapata ellen folytatná a gólgyártást, ami, ismerve az előzményeket, nem is tűnik lehetetlen vállalkozásnak.
Huszti Szabolcs kedvelt ember volt a Bayern elleni meccsen
Fotó: Imago
Huszti Szabolcs kedvelt ember volt a Bayern elleni meccsen
Huszti Szabolcs kedvelt ember volt a Bayern elleni meccsen
Fotó: Imago
Huszti Szabolcs kedvelt ember volt a Bayern elleni meccsen
Nem a legjobban kezdte a szezont a Hannover, de a Bayern München legyőzése nagy lökést adhat a gárdának. A bajorok elleni mérkőzés egyetlen gólját lövő Huszti Szabolcsnak lehet, hogy minden héten nagynevű ellenféllel szemben kellene pályára lépnie, mert az ilyen csapatok ellen különösen eredményes. Tizenhét góljából csaknem tucatnyival a Bayern, a Hamburg, a Schalke, a Dortmund és a Stuttgart híveit szomorította el.

Hogy mi a titka ennek?

„Fogalmam sincs. Minden meccsen úgy lépek pályára, hogy győzni akarok. Bár az igaz, hogy a nagyok ellen motiváltabb az ember, és olyankor a körítés is sokkal jobb – nyilatkozta az egyik német internetes oldal szerint a Bayern Münchent szíven lövő Huszti Szabolcs a Nemzeti Sportnak. – A Bayern ellen jönnek a szurkolók, tele a stadion, míg például a Cottbus ellen azért lehet számolgatni az üres székeket. A baj az, hogy a müncheniek legyőzéséért is csak három pont jár, nem hat vagy hét, pedig nekünk most annyi jött volna igazán jól. Így aztán az én góljaim is mindig ugyanannyit érnek függetlenül attól, hogy a Bayernnek vagy a Cottbusnak lövöm.”

A Hannover következő ellenfele a Dortmund lesz, és Hajnal Tamáséknak jó lesz odafigyelniük Husztira, ugyanis a ballábas labdarúgónak különösen jól megy a sárga-feketék ellen.

„A Dortmund ellen nincs okom panaszra, amikor játszottam, mindig gólt rúgtam, és legalább egy pontot szereztünk. Remélem, folytatódik a sorozat” – mondta Huszti, akinek teljes nyilatkozatát a Nemzeti Sport hétfői számában olvashatják el.

NÉZZE MEG HUSZTI SZABOLCS BAYERNNEK LŐTT GÓLJÁT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik