Marco Rossi: Gól nélkül nem nyerhetünk; Vajon van visszaút, Szilágyi Áron?

L. PAP ISTVÁNL. PAP ISTVÁN
Vágólapra másolva!
2024.09.11. 23:36

A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk:

 

Marco Rossi szerint gól nélkül akkor sincs győzelem, ha egyébként megérdemeltük volna. A bosnyákok elleni kedd esti 0–0 után kapitány és játékosai egybehangzóan azt emelték ki, hogy a düsseldorfi súlyos vereséget követően nem volt könnyű talpra állni, de sikerült, és talán az elmaradt győzelemnél is fontosabb. Bodnár Zalán és Somogyi Zsolt visszatekintője két oldalon a Nemzetek Ligája-sorozat második csoportmérkőzésére.

…és még Harry Kane 100. válogatottsága, az újabb grúz bravúr, a holland–német csoportrangadó, no meg a dél-amerikai vb-selejtező, amelyben Brazília egyre kínosabb helyzetbe kerül…

Tóth Balázs szerint a Puskás Akadémia jó üzletet csinált Komáromi György eladásával. Az U21-es válogatott támadóért a szlovén Maribor visszautasíthatatlan ajánlatot tett, de voltak más külföldi kérők is. Eközben a Fiorentina elleni párharc fájó vereségét mostanra már sikerült feldolgozni, és a sportigazgató szerint azt se felejtsük el, hogy öt magyar korábbi akadémista is volt a csapatban. Zombori András interjúja.

Csütörtökön elkezdi BL-szereplését a Szeged és a Veszprém is. Mindenki kíváncsian várja, hogy kispadon és a pályán is átalakuló két kirakatcsapat mire megy az európai kézilabdaelitben, de a célok a régiek: a Veszprém a final fourért, a Szeged a negyeddöntőért száll csatába. Szendrei Zoltán összeállítása statisztikákkal, programmal és a Veszprém-legenda, Éles József szakértésével. 

Szilágyi Áront megműtötték, és lehet, hogy erre az egész következő szezonja rámegy. Háromszoros olimpiai bajnok kardvívónk Kovács Erikának nemcsak a majdani visszatérés nehézségeiről és az operációig vezető fájdalmas útról beszélt, hanem arról is, hogy a párizsi csapatezüst, a fájó búcsú egyéniben és maga az olimpiai miliő miként érintette.

A NEMZETI SPORT NAPILAPOT DIGITÁLIS FORMÁBAN ITT OLVASHATJA EL!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik