Videó: lebuktatta a kamera a Rangers-szurkolót – nyomban kitették a szűrét

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2022.06.13. 16:25
Felemás hangulatban ért véget a Rangers-szurkolók számára a 2021–2022-es idény. A csapat tizenegyespárbajban vereséget szenvedett az Európa-liga döntőjében az Eintracht Frankfurttal szemben, viszont három nappal később, 120 pernyi játék után elhódította a Skót Kupát. Természetesen voltak olyan drukkerek, akik mindkét finálét a helyszínen tekintették meg – így tett Thomas Meikle is, aki viszont emiatt pórul járt.

A Sportbible hívta fel a figyelmet a peches Rangers-szurkoló esetére, aki azt hazudta a munkahelyén, hogy Sevillában maradt az El-döntő után, ezért nem fog tudni dolgozni. Erről azonban szó sem volt, hazautazott, hogy Glasgow-ban kimenjen a Skót Kupa döntőjére, melyet a csapata és a Hearts játszott. Sportbible hívta fel a figyelmet a peches Rangers-szurkoló esetére, aki azt hazudta a munkahelyén, hogy Sevillában maradt az El-döntő után, ezért nem fog tudni dolgozni. Erről azonban szó sem volt, hazautazott, hogy Glasgow-ban kimenjen a Skót Kupa döntőjére, melyet a csapata és a Hearts játszott.

Füllentése valószínűleg sosem derült volna ki, de Murphy törvénye ismét bizonyítást nyert: a BBC kamerái egy adott pillanatban a tomboló Rangers-drukkerekre fókuszáltak, és „természetesen” az említett szurkoló is rajta volt a felvételen. Ez kikerült a Twitterre, innen pedig már lehet sejteni a végkimenetelt...


„Nem hiszem el, hogy megköszönték a munkámat, mivel a munkahelyen azt mondtam, hogy még Sevillában tartózkodom, és így ki tudtam menni a Skót Kupa döntőjére... Aztán lebuktat a tévé” – panaszolta az esetét a Twitteren az immár munkanélküli Thomas Meikle. Ami vigasztalhatja, hogy a Rangers a kétszer 15 perces hosszabbításban kétszer is bevette a kaput, így legalább nyerni látta a csapatát.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik