Videó: a pompás gólt szerző brazil csodatiniért sorban állnak a nagyok

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2022.01.10. 17:02
A Palmeiras U20-as csapatában a hétvégén látványos szólógólt szerző, Brazíliában csodagyerekként számon tartott 15 éves Endrickért már sorban állnak az európai elitklubok – írja a Sportbible.

Endrick az utánpótláscsapataiban 169 mérkőzésen 165 gólt jegyzett, a hétvégén szerzett pazar gólja után pedig még nagyobb figyelmet kapott. Hihetetlen szólógólját alig két nap alatt már több mint egymillióan tekintették meg.Endrick az utánpótláscsapataiban 169 mérkőzésen 165 gólt jegyzett, a hétvégén szerzett pazar gólja után pedig még nagyobb figyelmet kapott. Hihetetlen szólógólját alig két nap alatt már több mint egymillióan tekintették meg.


A Manchester United, a Manchester City, a Liverpool, a Barcelona és a Real Madrid neve is felvetődött már vele kapcsolatban, de Brazíliában a Flamengo is érdeklődik iránta. Endrick azonban csak júliustól írhat alá profi szerződést, miután betöltötte a 16. életévét. Ügynöke egyébként ugyanaz, mint most a világ legértékesebbnek tartott játékosának, a szintén brazil Vinícius Júniornak.

Új szupersztár a láthatáron?

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik