Szolnoki Roland elsírta magát a diagnózis hallatán; négy új játékos a Veszprémben

Vágólapra másolva!
2022.08.09. 23:13
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.


Július 28-án a Puskás Akadémia a Guimaraest fogadta az Európa-konferencialigában, a mérkőzésen Szolnoki Roland egy párharcot követően fájdalmas arccal terült el a játéktéren, majd néhány pillanattal később hordágyon vitték le a pályáról: elszakadt az elülső keresztszalagja. A hazaiak csapatkapitánya lapunknak elárulta, a diagnózis hallatán elsírta magát. Nagyjából féléves kihagyásra kényszerül a védő, aki már várja a pillanatot, hogy rehabilitációja Felcsúton folytatódjon.
Július 28-án a Puskás Akadémia a Guimaraest fogadta az Európa-konferencialigában,
a mérkőzésen Szolnoki Roland egy párharcot követően fájdalmas arccal terült el a játéktéren, majd néhány pillanattal később hordágyon vitték le a pályáról: elszakadt az elülső keresztszalagja. A hazaiak csapatkapitánya lapunknak elárulta, a diagnózis hallatán elsírta magát. Nagyjából féléves kihagyásra kényszerül a védő, aki már várja a pillanatot, hogy rehabilitációja Felcsúton folytatódjon.

Négy új játékos csatlakozott a Veszprém férfi kézilabdacsapatához: a Nantes-tól érkezett a francia-szerb beállós, Dragan Pesmalbek és a Bresttől a fehérorosz jobbszélső, Mikita Vajlupau. Bal oldalra is két játékost igazolt az előző bajnokság ezüstérmese, az egyiptomi balátlövőt, Jehia el-Derát, illetve az izlandi balszélsőt, Bjarki Már Elíssont. Természetesen mindannyian lehetőséget kaptak a keddi edzőmeccsén, amelyen az ellenfél a francia első osztály előző idényét 12. helyen záró Dunkerque volt. Ott voltunk a veszprémiek első nyári felkészülési mérkőzésén.

Az év elején még abban reménykedett Babos Tímea, hogy sérülése után gyorsan visszatérhet a nemzetközi elitbe, de több nehézséggel szembesült, és úgy érzi, a szerencse is elkerülte egy ideig, most azonban nem áll messze attól, hogy ott lehessen a US Openen. Négyszeres páros Grand Slam-győztes teniszező, aki egyéniben jelenleg a világranglistán a 290. helyen áll, a Nemzeti Sportnak adott interjújában arról is beszélt, mi ad erőt neki ebben az időszakban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik