Sepsi OSK: korábbi Fradi-tréner lett az új vezetőedző

Vágólapra másolva!
2019.05.29. 12:59
null
Diószegi László (balra) és László Csaba (Fotó: Sepsi OSK Facebook)
László Csaba lett a Sepsi OSK új vezetőedzője – jelentette be a román élvonalbeli labdarúgóklub a szerdai sajtótájékoztatóján.



A román bajnokság 6. helyén végző csapat szerdán sajtótájékoztatón jelentette be László Csaba érkezését. Az 55 esztendős szakember egy évre szóló szerződést írt alá egy év hosszabbítási opcióval.

A Sepsi egy tartós hullámvölgy után, a tavaszi szezon hajrájában vált meg Eugen Neagoe vezetőedzőtől; az utolsó három fordulóban Marin Barbu, a klub U17-es csapatának edzője irányította a csapatot.

A hodgyai származású László Csaba legutóbb a skót Dundee United menedzsere volt, de korábban dolgozott a Ferencváros, a Sopron, a skót Hearts, a belga Charleroi, az MTK és a dunaszerdahelyi DAC szakvezetőjeként, Uganda és Litvánia szövetségi kapitányaként is.

A sajtótájékoztatón Diószegi László, a Sepsi OSK tulajdonosa elmondta: a stadion gyepszőnyege alá melegítő berendezést helyeznek, így szinte biztosan minden hazai találkozóját Sepsiszentgyörgyön játszhatja le a csapat a következő idényben – tudósít a Székelyhon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik