PSG: Sokkal jobban érzem magam itt, mint korábban – Neymar

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2021.04.27. 14:55
null
Neymar nem menne sehova (Fotó: Getty Images)
A PSG labdarúgócsapatában szereplő brazil klasszis, Neymar nagyon jól érzi magát a csapatban, s hamarosan jöhet a szerződéshosszabbítás is.

 

Neymar jelenleg szerződésének utolsó évét tölti a PSG-nél, ám hamarosan hosszabbíthat a francia klubbal, hiszen elmondása szerint nagyszerűen érzi magát a csapatnál.

„Még mindig nem töltöttem ki teljesen a szerződésemet, de már korábban is elmondtam, hogy sokkal jobban érzem magam, mint a korábbi idényekben” – mondta Neymar.

„Néhány dologban sokat fejlődtem a PSG-nél. Persze hozzá kell tennem, voltak nehéz időszakok is, erről az emberek is tudnak. Mindig keményen dolgoztam és profiként viselkedtem, még akkor is, ha ezt sokan nem így gondolják” – tette hozzá a brazil.

Neymar egykori ügynöke nemrég arról beszélt, hogy a brazil ismét Lionel Messivel játszhat majd egy csapatban, ám nem a PSG-ben, hanem az FC Barcelonában – ugyanis bízik a régi-új elnökben, Joan Laportában, hogy vissza tudja csábítani a Camp Nouba a klasszis szélsőt. Úgy tűnik, erre egyre kisebb az esély.

 


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik