Sergio Ramos kétéves szerződést írt alá Párizsban (Fotó: psg.fr)

 

A 35 esztendős futballista az előző idény végén, szerződése lejártával hagyta el a Real Madridot. Párizsban a mesés, körülbelül tízmillió eurós éves fizetés mellett megkapta a kétéves szerződést, amire vágyott. Ramos 2023-ig írt alá a PSG-nél, miután szerdán átesett az orvosi vizsgálatokon.

„Nagyon örülök, hogy a Paris Saint-Germainhez kerültem – idézi a francia klub hivatalos honlapja a spanyol labdarúgót. – Nagy változás állt be az életemben, ez egy új kihívás és egy nap, amelyet sosem felejtek el. Nagyon büszke vagyok rá, hogy részese lehetek a klub ambiciózus projektjének, és ennek a keretnek, amelyet számos nagyszerű játékos alkot. A Paris Saint-Germain már a legmagasabb szinten is bizonyított. Párizsban szeretnék tovább fejlődni, és annyi trófeához segíteni a csapatot, amennyi csak lehetséges.”

Ramos a Liverpooltól érkező Georginio Wijnaldum és az Intertől megvásárolt Asraf Hakimi után a PSG harmadik nyári szerzeménye. A negyedik minden bizonnyal az AC Milantól távozó Gianluigi Donnarumma lesz, akinek a szerződtetését az Európa-bajnokság után jelentheti be a párizsi sztárklub.