Már nem Dzsudzsák a legjobb (Fotó: NSO)

A FIFA-játékokban hosszú évek óta a legjobb magyar futballista Dzsudzsák Balázs, aki 80 körüli értékelést szokott kapni.

A futballszimulátort jövő héten kezükbe vevő magyar rajongók azonban szomorúan konstatálhatnak majd egy meglepetést: ebben a játékban nincs benne Dzsudzsák.

Az arab emírségekbeli al-Vahdához szerződő légiósunk együttese ugyanis nincs benne a játékban, így a ballábas szélsővel kizárólag a válogatottban rúghatjuk a labdát, esetleg egy kis trükkel a menedzsermódban, ám az Ultimate Teamben nem lesz megtalálható.

Ez pedig azt jelenti, hogy egyelőre nem is ismert Dzsudzsák értéke, a legjobb magyar jelenleg Nikolics Nemanja – az egyetlen, aki aranykártyát kapott a mieink közül, azaz az egyetlen, aki elérte a 75-ös értéket.

A dobogóra még Szalai Ádám (74) és Huszti Szabolcs (74) fért fel, a legjobb kapusunk pedig Gulácsi Péter (73). Összesen 21 futballistánk lesz megtalálható a FIFA 17 Ultimate Team játékmódjában.

A leggyorsabb magyar Bese Barnabás, a legjobban lövő Nikolics, a legjobban passzoló Huszti, a legjobban cselező Nagy Ádám, a legjobban védekező Kádár Tamás, a legerősebb pedig Guzmics Richárd lett.

Magyarok a FIFA 17-ben (Fotó: futhead.com)