Exkluzív interjút adott lapunknak Thomas Doll, a Ferencváros korábbi vezetőedzője. A német tréner magyar feleségével kisbabát vár, ezért, bár hiányzik neki a munka, meggondolja, melyik csapat hívására mondhat igent. Szerinte a Fradi akkora lépéselőnyben van a többiekkel szemben, hogy azt képtelenség behozni, s a jelenlegi szakvezető, Peter Stöger nyugodtan ki tudna állítani két olyan kezdőcsapatot, amely könnyedén nyerné meg a magyar bajnokságot. Doll rossz álmaiban még előjön a Maccabitól kapott gól.

Karrierje 76. NB I-es meccsére és hatodik derbijére készül Banai Dávid. Az Újpest FC 27 éves kapusa reméli, a múlt szombati kupasikerrel átszakadt a gát a csapatában, amely egyelőre kieső pozíciót foglal el, a tizenegyedik helyről várja a presztízscsatát, míg a Ferencváros a második. Banai a Nemzeti Sportnak elmondta, élvonalbeli pályafutása során még nem adatott meg neki, hogy tagja legyen a Fradit legyőző gárdának. A mérlege egy döntetlen és négy vereség a zöld-fehérek ellen, a döntetlent mindjárt az első derbijén, 2019. február 9-én könyvelhette el. Megkérdeztük: az akkori egy eggyel ezúttal is kiegyezne-e?

Szombaton rajtol a női kosárlabda-bajnokság 2021–2022-es idénye. A bajnok Sopron Basket 2015 óta sorozatban hatszor lett aranyérmes, a döntők során 18 mérkőzésen győzött, s mindössze három találkozón kapott ki. Ha még messzebbre tekintünk az időben, akkor azt láthatjuk, hogy az előző 14 esztendőből 11-szer lett aranyérmes, azaz 2007 óta a bajnoki döntők 78 százalékát húzta be. Összeállításunkból megtudhatják, melyik együttes lehet szerintünk a címvédő első számú kihívója, s ki lehet az idény felfedezettje, ásza és visszatérője.