A sportág legjobbjai csapnak össze a budapesti lábtenisz-vb-n

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2024.10.27. 21:29
null
November 7. és 10. között Budapesten, a Testnevelési Egyetem új, multifunkcionális sportcsarnokában, a Koltai Jenő Sportközpontban rendezik a lábtenisz-világbajnokságot, ahol a magyar válogatott tagjai nagy reményekkel lépnek pályára egyéniben, párosban és hármasban is.

 

Főszöveg: Magyarország, Budapest, a Testnevelési Egyetem új, multifunkcionális sportcsarnoka ad otthont a kétévente megrendezendő lábtenisz-világbajnokságnak, melyen 21 ország közel 200 játékosa csap össze egyéniben, párosban, illetve hármasban.

Hazánkba 22 év, 2002 után tér vissza a sportág legrangosabb eseménye, melyet címvédőként vár egyéniben a két évvel ezelőtt, Prágában aranyérmes Fodor Ádám, de párosunk és hármasunk is esélyes a dobogóra, hiszen a duó és a trió is negyedik lett 2022-ben a cseh fővárosban.

A világbajnokság első napján rendezik a selejtezőket, majd a csoportmérkőzésekre, elődöntőre és döntőre kerül sor. A magyar indulók egyéniben, párosban és hármasban is a csoportkörben kezdik meg szereplésüket. A döntőkről élő, online közvetítés lesz.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik