A Galatasaray Mourinhóval trollkodott a Fenerbahce legyőzése után

K. B.K. B.
Vágólapra másolva!
2024.09.22. 10:26
Fenerbahce v Galatasaray - Turkish Super League
José Mourinho a Galatasaray elleni bajnokin (Fotó: Gett Images)
Mint megírtuk, a török labdarúgó-bajnokság (Süper Lig) 6. fordulójában a Galatasaray – Sallai Roland bemutatkozó meccsén – 3–1-re győzött a rivális Fenerbache otthonában. A vendégek a mérkőzést követően a közösségi médiában rögtön kikezdték a Fenerbahce portugál vezetőedzőjét, José Mourinhót.

Köztudott, hogy José Mourinho beceneve a „The Special One”, tehát „a különleges”. A Galatasaray ebből űzött tréfát: a hivatalos X-csatornáján közzétett egy fotót, amelyen a síró Mourinho látható egy könyvborítón a következő címmel: „The Crying One”, ami annyit tesz: „a síró”. 

A Galatasaray a Fenerbahce kerületére utalva annyit fűzött még hozzá, hogy: „Kapható a Kadiköy környéki üzletekben.” 

Yagiz Sabuncuoglu török újságíró egyébként arról adott tájékoztatást, hogy Mourinho a lefújás után nem jelent meg a sajtótájékoztatón, elhagyta a stadiont.

TÖRÖK SÜPER LIG
6. FORDULÓ
FENERBACHE–GALATASARAY 1–3 (0–2)
Isztambul, Sükrü Saracoglu Stadion. Vezette: Karaoglan
FENERBACHE: Livakovic – Müldür, Djiku (En-Nesziri, 67.), Söyöncü, Oosterwolde – Fred (Yandas, 80.), Yüksek (Sz. Amrabat, a szünetben) – Tadics (I. Kahveci, 61.), Szymanski, Saint-Maximin (Ünder, 80.) – Dzeko. Vezetőedző: José Mourinho
GALATASARAY: Muslera – Ayhan (V. Nelsson, 84.), D. Sánchez, Bardakci, Jakobs – L. Torreira (Kutlu, 84.), Gabriel Sara (Demirbay, 84.) – B. Yilmaz (Jelert, 83.), Mertens (Sallai R., 75.), Akgün – Osimhen. Vezetőedző: Okan Buruk 
Gólszerző: Dzeko (63. – 11-esből), ill. L. Torreira (20.), Mertens (28.), Gabriel Sara (59.)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik