Brazília: Neymar agresszív, ez nem mehet tovább - Ronaldo

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.19. 22:33
Ronaldo, a brazil labdarúgó-válogatott legendája szerint az FC Barcelona és a selecao klasszisa, Neymar nehéz időket él meg.

Mint azt megírtuk, a Copa América C-csoportjának 2. fordulójában a kolumbiai válogatott 1–0-ra legyőzte Brazíliát. A mérkőzés azonban minden bizonnyal a lefújást követő balhéról marad emlékezetes: a Barcelona csillaga, Neymar labdával hátba rúgta az ellenfél játékosát, ami után kisebbfajta tömegverekedés alakult ki a pályán.a Copa América C-csoportjának 2. fordulójában a kolumbiai válogatott 1–0-ra legyőzte Brazíliát. A mérkőzés azonban minden bizonnyal a lefújást követő balhéról marad emlékezetes: a Barcelona csillaga, Neymar labdával hátba rúgta az ellenfél játékosát, ami után kisebbfajta tömegverekedés alakult ki a pályán.

„A szabályok mindig ellenem vannak! Van ilyen, ezen nem kell meglepődni, ha gyenge játékvezetőt küldenek, az nyilván rossz ítéleteket hoz… Semmitől sem őrülök meg, de felidegesítenek az ilyen bírók, akik nem képesek normálisan fújni” – mondta az incidenst követően Neymar.

„Nincs ésszerű magyarázat a cselekedeteire és a nyilatkozataira. Egyértelmű, hogy nehéz időszakon megy keresztül. Az utóbbi időben agresszív lett, ráadásul folyamatosan reklamál, semmit sem tud elfogadni. A brazil mezben nem viselkedhet így senki sem, ez nem mehet tovább” – mondta a Globónak Ronaldo.

A brazil válogatott legközelebb Venezuela ellen, vasárnap 23 órakor lép pályára a Copa Américán, a találkozón azonban biztosan nem léphet pályára az eltiltását töltő Neymar.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik