U20-as vb: ilyet még nem látott! Félelmetes dekázás 195 méteren

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.01. 08:10
null
Dekázás 195 méteren, az aucklandi Sky Tower tetején (Fotó: fifa.com)
Egy hónap múlva, május 30-án kezdődik az új-zélandi U20-as labdarúgó-világbajnokság. Ebből az alkalomból csütörtökön a vb szervező bizottsága, más szervezetekkel együttműködve egy különleges mutatvánnyal reklámozta az eseményt.

Az aucklandi Sky Tower tetején, 195 méteres magasságban két U20-as új-zélandi válogatott, Deklan Wynne és Clayton Lewis dekázott egymással szemben egy kötélre rögzítve, és a „dekaverseny" vesztese bevállalta a bungee jumpingot, vagyis a mélybe vetette magát.

Az esemény keretében Dave Beeche, a szervező bizottság vezérigazgatója elmondta, már százezer jegyet eladtak a május 30-tól június 20-ig tartó tornára, de az efféle akciókkal szeretnék még inkább ráirányítani a figyelmet a tornára.

„A közönség a jövő világsztárjait láthatja majd a tornán, és garantálom, hogy le lesz nyűgözve a tehetségektől. Ez a FIFA második számú férfi tornája. Rengeteget dolgoztunk már a rendezvény sikeréért, és alig várjuk a méájus 30-i nyitó meccset a North Harbour Stadionban" – fogalmazott Beeche.

Mint ismeretes, a tornán Magyarország is részt vesz. A mieink az E-csoportban szerepelnek majd Nigériával, Brazíliával és Észak-Koreával együtt.

U20-AS VB, ÚJ-ZÉLAND: A CSOPORTOK
A-CSOPORT
B-CSOPORT
C-CSOPORT
Új-Zéland
Argentína
Katar
UkrajnaPanamaKolumbia
Egyesült Államok GhánaPortugália
Mianmar AusztriaMali
D-CSOPORT
E-CSOPORT
F-CSOPORT
MexikóNigériaNémetország
SzenegálBrazíliaFidzsi
UruguayÉszak-Korea
Üzbegisztán
SzerbiaMAGYARORSZÁG
Honduras

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik