PSG: két barcás, két juvés a „legjobb csatár” álomcsapatában

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.31. 17:22
A goal.com kérésére összeállította öttagú (kispályás) álomcsapatát Edinson Cavani, a Paris Saint-Germain csatára, akit klubja elnöke, Nasszer al-Kelaifi a világ legjobbjának nevezett.

A Francia Kupa szombati fináléját eldöntő Cavani kizárólag a Bajnokok Ligája fináléjában pályára lépő két csapatból, a Barcelona és a Juventus keretéből válogatott négy játékost maga mellé. A Francia Kupa szombati fináléját eldöntő Cavani kizárólag a Bajnokok Ligája fináléjában pályára lépő két csapatból, a Barcelona és a Juventus keretéből válogatott négy játékost maga mellé.

A katalánoktól két varázslót, Neymart és Lionel Messit választotta, utóbbi Cavani szerint a világ legjobb labdarúgója. A torinóiaktól egy masszív hátvédet, Giorgio Chiellinit, valamint egy passzmestert, Andrea Pirlót. Arról nem beszélt, hogy ki áll majd a kapuba…

Cavani álomcsapata (Forrás: goal.com)
Cavani álomcsapata (Forrás: goal.com)

Az uruguayi csatár párizsi jövőjéről, lehetséges távozásáról sokat pletykáltak az elmúlt hetekben, hónapokban. Nasszer al-Kelaifi, a PSG elnöke most egyértelműen kijelentette, Cavani jövője a francia fővárosban van.

„Mindig a védelmembe vettem őt, soha nem hagy el minket. Jól érzi magát Párizsban, az én szememben ő a világ legjobb csatára” – mondta az elnök a Telefootnak.

Edinson Cavani 2013 nyarán igazolt a Napolitól a PSG-hez, 95 mérkőzésen 56 gólt szerzett, a 2014–2015-ös szezonban 31-et.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik