Görögország: betelt a pohár, Gattuso a meccs után lemondott

Vágólapra másolva!
2014.10.27. 08:21
null
Gennaro Gattuso sajnálja, de nem bírta tovább (Fotó: Reuters)
Gennaro Gattuso bejelentette, lemond a görög labdarúgó-bajnokságban szereplő OFI Kréta vezetőedzői posztjáról. Az olasz tréner váratlanul, a csapata vasárnapi bajnoki vereségét követő sajtótájékoztatón közölte döntését.

 

„Lemondok, mert sajnos ezt így nem lehet folytatni – fogalmazott Gennaro Gattuso. – Teljes szívvel, minden tudásommal igyekeztem a csapat szolgálatára lenni, de nem bírok a napról napra jelentkező problémákkal. Nem elnöknek szerződtem, az én életem a futball, nem nehezedhet minden teher az én vállamra. A csapatnak így lesz jobb."

Gattuso júniusban érkezett a görög klubhoz, három győzelem mellett négy vereség került bajnoki mérlegébe – vasárnap hazai pályán kapott ki 3–2-re az OFI az Aszterasztól.

A korábbi olasz világbajnok középpályás szomorúságát fejezte ki, hogy „egy fantasztikus városban, remek atmoszférában és kiváló emberek körében eltöltött négy csodálatos hónap" után távozni kényszerül.

Gattuso döntése annak fényében váratlan, hogy néhány hete meglehetősen vehemensen cáfolta a görög lapok ez irányú találgatásait, és azt mondta: amíg ki nem rúgják, marad.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik