Liverpool: PSG? Nem, Cavani nem hívott - Suárez

Vágólapra másolva!
2013.11.05. 12:07
Luis Suárez, a Liverpool uruguayi labdarúgója a Radio Monte Carlónak adott exkluzív interjújában kérdésre válaszolva kijelentette: bár nagyon jóban van honfitársával, Edinson Cavanival, kettejük között nem került szóba, hogy ő is a francia főváros csapatába igazoljon.

„Nem, nem hívott – mondta Suárez az RMC-nek. – Azt viszont nem titkolta, hogy nagyon jól érzi magát Párizsban, a klub, a társak, a franciák futball iránti szeretete egyaránt pozitív benyomást tett rá. Sokat beszélgetünk ilyesmiről, nagyon érdeklik például az én angliai tapasztalataim. És hogy milyen nagyszerű futballista, azt mutatja, milyen jól boldogul Párizsban, noha klubcserét követően az első időszak rendszerint nem könnyű."

Suárez elmondta, hatalmas csalódás lenne számára, ha Cavanival és a többiekkel nem tudnák kiharcolni a vb-részvételt – gondolni sem mernek arra, hogy a Jordánia elleni interkontinentális pótselejtező ne sikerüljön az uruguayi válogatottnak. Ami pedig a pályán alkalmanként tanúsított, hosszú eltiltásokat kiváltó ellentmondásos viselkedését illeti:

„Mindenki másképp viselkedik meccs közben. Vannak, akik befelé égnek, és minden agresszivitásukat magukba fojtják. Én képtelen vagyok visszatartani az érzelmeimet, ha valami nem tetszik, kimutatom. S persze azt is, ha boldog vagyok."

Mivel a francia média kérdezte, szóba került az uruguayi játékos Patrice Evra elleni, nyolcmeccses eltiltást eredményező 2011-es rasszista megnyilvánulása is.

„Úgy büntettek meg, hogy semmiféle bizonyítékuk nem volt. Nagyon rosszul érintett az ügy, de ma már nem foglalkozom vele, ez a múlt, én meg a jelennek élek" – válaszolta a rasszizmus vádját a tárgyaláson is következetesen tagadó futballista.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik