DiaEuro 2014: az MLSZ is támogatja a füredi rendezést

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.11.13. 18:37
Az már korábban eldőlt, hogy Magyarországon, egészen pontosan Balatonfüreden rendezik meg a cukorbetegek számára kiírt DiaEuro 2014 futsaltornát, de most az is biztossá vált, hogy a Magyar Labdarúgó-szövetség mindenben támogatja a szervezőket.

Magyarország azzal szerezte meg a cukorbetegek kontinenstornájának rendezési jogát, hogy a Hevesi Tamás vezette válogatott megnyerte az augusztus végén megrendezett Európa-bajnokságot a horvátországi Zárában (Zadar).

A szerdai budapesti sajtótájékoztatón az MLSZ-t képviselő olimpiai bajnok Dunai Antal elmondta, a szövetség minden segítséget megad a rendezéshez. Az MLSZ mellett a Sanofi Magyarország, a 77 Eletronika, a Magyar Diabétesz Társaság és a Diabetes újság a támogatója, illetve szakmai partnere az eseménynek.

„Óriási tett volt Hevesi Tamástól, hogy nyáron néhány hónap alatt összerázta a csapatot. Azt mondják, a futballhoz mindenki ért, különösen Magyarországon, de csak aki játszik is, az ismeri igazán.”

A szervezők nem győzik hangsúlyozni: már most várják a tehetséges játékosok jelentkezését, hogy a magyar csapat jövőre is sikeresen szerepelhessen a megméretésen.

A DiaEuro2014 bajnokságról, illetve a jelentkezési lehetőségről további információk a http://www.diaeuro.org/ weboldalon, illetve a https://www.facebook.com/DiaEuro2014 és a facebook.com/TartsdaSzintet Facebook oldalakon találhatók.

Emlékeztetőül az Európa-bajnok magyar csapat kerete: Brondics Péter, Czernai Gábor (a bajnokság legjobb játékosa), Földvári Dániel, Kása Imre, Kurucz Gábor, Nagy János (kapus), Sándor Balázs, Tillinger Boldizsár, Tordai Vince, kapitány: Hevesi Tamás.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik