PSG: a csapból is Ibrahimovic folyik - 450 cikk naponta!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.10.28. 15:55
Franciaországban jelenleg még a csapból is Zlatan Ibrahimovic folyik. A L’Équipe című újság kérésére a KantarSport médiaelemző cég be is bizonyította ezt: a francia lap cikke szerint a svéd támadóról napi 450 cikk jelenik meg a francia médiában.

Az elemzés szerint Ibrahimovic tökéletes példája annak, hogy egy sztár a jó játékával miként képes még nagyobb figyelmet generálni. A Paris Saint-Germain svéd játékosa az elmúlt szezon során havonta mintegy 8000 megjelenést indukált a médiában (cikkek és hivatkozások a sajtóban, a weben, a televízióban vagy a rádióban), ezzel szemben az október 1–24. közötti időszakban már 10 720-nál jár ez a szám.

És a hatás nemcsak Franciaországban erős: Belgiumban megnégyszereződött (!) az Ibrahimoviccsal foglalkozó médiamegjelenések száma: volt, hogy két nap alatt 1300 cikk foglalkozott az ellenállhatatlan formába lendülő csatárral.

Csak összehasonlításképp: az ugyancsak jó formában lévő csapattárs, Edinson Cavani, illetve Radamel Falcao (Monaco) megközelítőleg fele-, illetve harmadannyira érdekli a szerkesztőket: Cavani teljesítménye 5500, Falcaóé 3100 megjelenést produkált az adott időszakban.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik