Henry bombázott, Vettel gumit füstölt, Räikkönen füstölgött - vasárnapi videók

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.10.28. 12:41
Számos óriási gólt, elképesztő hibát és fontos sikert láthatott a nagyérdemű Európa- és világszerte vasárnap. Ezeket megtekinthetik alábbi összeállításunkban!

Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 9. fordulójában fordulatos találkozón nyert a Parma hazai pályán a Milan ellen 3–2-re, Marco Parolo a 95. percben döntötte el a három pont sorsát.

PARMA–MILAN 3–2


Goals Parma 3-2 Milan by Maestro21Channel

Michael Bradley 82. percben szerzett találatával őrizte meg százszázalékos mutatóját a Roma. Az Udinese elleni idegenbeli bajnokin az amerikai légiós a kapuval szemben, 20 méterről szánta el magát lövésre.

UDINESE–ROMA 0–1


Udinese 0-1 Roma (Goal Michael Bradley) by all-goals

Arturo Vidal értékesített büntetőjével és Carlos Tévez közeli találatával már a 36. percben beállította a végeredményt a Juventus a Genoa ellen.

JUVENTUS–GENOA 2–0


Juventus 2-0 Genoa All Goals by all-goals

Három perc alatt szerzett két góljával 2–0-s győzelmet aratott a Lazio a Cagliari felett. Először a csereként hat perccel korábban beálló Miroslav Klose fejelt a kapuba, majd Antonio Candreva növelte az előnyt büntetőből.

LAZIO–CAGLIARI 2–0


Lazio 2-0 Cagliari All Goals by all-goals

Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 9. fordulójában Fabio Borini a 84. percben 20 méteres bombát eresztett meg a bal felsőbe, ezzel nyert hazai pályán 2–1-re a Sunderland a Newcastle elleni 144. Tyne–Wear derbin.

SUNDERLAND–NEWCASTLE 2–1


Sunderland 2-1 Newcastle United All Goals by all-goals

A Chelsea–Manchester City rangadón a 90. percben született döntés: ekkor talált be Fernando Torres, aki ezzel beállította a 2–1-es végeredményt. A találkozóra azonban nem emiatt emlékszünk majd, hanem inkább azért, mert José Mourinho, a „kékek” vezetőedzője örömében a lelátóra szaladt.

CHELSEA–MANCHESTER CITY 2–1


تشيلسي 2 : 1 مانشستر سيتي Chelsea 2 : 1... by f1796963609

JOSÉ MOURINHO ÜNNEPLI TORRES TALÁLATÁT

Ugyan Freiburgban is kijelenthető, hogy a közönség a csapat 12. játékosa, úgy azonban vajmi kevés esélyük volt a Hamburg ellen, hogy saját kapusuk lényegében átállt a vendégek oldalára a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 10. fordulójában. Három hatalmas kapushibát hozott össze ugyanis Oliver Baumann, aki kétszer mellészaladt a labdának, harmadjára pedig egy könnyen fogható lövés pattant ki róla éppen Rafael van der Vaart elé.

FREIBURG–HAMBURG 0–3

Döntetlennel végződött a lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 13. fordulójának rangadója: a Lech Poznan odahaza 1–1-et játszott a Legia Warszawával. A házigazdánál Lovrencsics Gergő kezdő volt, góljával az 50. percben egyenlített a poznani gárda.

LOVRENCSICS PONTOT MENTETT A LEGIA ELLEN

Novothny Soma góllal járult csapata, a Paganese 2–0-s győzelméhez a Barletta elleni bajnoki labdarúgó-mérkőzésen, az olasz harmadosztályban. A magyar támadó az 57. percben 18 méterről szépen lőtte ki a bal felső sarkot.

NOVOTHNY SOMA TETTE BIZTOSSÁ A PAGANESE GYŐZELMÉT

A holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 11. fordulójában a Roda Németh Krisztián 85. percben szerzett góljával 2–1-re nyert a PSV ellen.

NÉMETH KRISZTIÁN GÓLJA DÖNTÖTT A PSV ELLEN

Szenzációs gólt szerzett Thierry Henry a New York Red Bulls támadója a Chicago Fire elleni mérkőzésen az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban (MLS). A 24. percben a franca támadó mellel vett át egy előreívelt labdát, majd egy pattanás után 20 méterről a léc érintésével a kapuba bombázott.

THIERRY HENRY HATALMAS GÓLT LŐTT

Clinton Dempsey góljára Robbie Keane válaszolt a 78. percben a Seattle Sounders–Los Angeles Galaxy találkozón, ezzel pedig David Beckham korábbi csapata továbbra is a tabella 3. helyét foglalja el.

ROBBIE KEANE KAPÁSLÖVÉSE EGY PONTOT ÉRT

A Formula–1-es Indiai Nagydíjon Kimi Räikkönen autója lelassult, s utolérte Romain Grosjean, aki meg akarta előzni, de rossz helyen, így összeért a két autó. A csapat rádión ráordított Räikkönenre: „Tűnj már el a kib…ott útból”, de Kimi nem hagyta magát, s visszaordított, hogy: „Ne ordíts velem, b… meg a gyors kanyarban!” Íme, a jelenet!

KIMI RÄIKKÖNEN FÜSTÖLGÖTT

A futam azonban sokkal fontosabb eseményt is hozott: negyedik alkalommal szerzett világbajnoki címet a német Sebastian Vettel, aki természetesen meg is ünnepelte a sikert.

SEBASTIAN VETTEL GUMIT FÜSTÖLT

Roger Federer mosolyt csalt az újságírók arcára a bázeli torna sajtótájékoztatóján, hiszen több alkalommal is megcsörrent a telefonja az eseményen. Ő állítja: sohasem történt még vele ilyen.

ROGER FEDERER ESETE A TELEFONNAL

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik