Montpellier: „Maradona mindent lerombolna a klubnál”

Vágólapra másolva!
2013.03.11. 12:02
Éric Di Meco, az AS Monaco labdarúgócsapatától 1998-ban visszavonult szélső védő az RMC Sportnak nyilatkozva elmondta: hatalmas hiba lenne a Montpellier részéről edzőként alkalmazni az argentinok élő legendáját, Diego Maradonát.

„Ennél rosszabb döntést nem is hozhatnának. Maradona edzőként még semmit sem tett le az asztalra. Úgy érzem, mindent lerombolna, amit eddig felépítettek Montpellier-ben" – nyilatkozta Di Meco, aki karrierje során tizennégy évig szerepelt a rivális Marseille-ben.

Mint ismert, a francia sajtó tényként kezelte, hogy a címvédő Montpellier vezetőedzőnek szerződtetné Diego Maradonát. A jelenleg a bajnokság hetedik helyén álló csapat trénere, René Girard a tervek szerint a nyáron távozik, az ő helyét vehetné át az argentin legenda.

„A Montpellier kiváló klub, jó edzővel, és remek taktikával, ami eddig működött. Ha Girard mégis távozna a nyáron, akkor sem lenne jó ötlet szerződtetni Maradonát. Bárkit, csak őt ne" – zárta nyilatkozatát a huszonháromszoros francia válogatott védő.

Maradona jelenleg az Arab Emírségek sportnagyköveteként tevékenykedik, vezetőedzőként legutóbb 2012-ben a dubai al-Wasl csapatát irányította.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik