Benfica: nem érik be a hazai Ligakupával, az El-t is akarják

Vágólapra másolva!
2011.04.26. 06:30
Címkék
A portugál labdarúgó Ligakupa hét végi megnyerése után a Benfica szeretné elhódítani az Európa-liga trófeáját is, a védő Luisao szerint igazi ajándékkal kecsegtet a sorozat.

„Sajnos a Bajnokok Ligájában a döntő pillanatokban ráfizettünk a tapasztalatlanságunkra, de a tanulságokat megfontoltuk, és az Európa-liga remek alkalmat kínál a javításra. Hiszem, hogy jövőre bajnokok leszünk, de előtte még szeretnénk kiélvezni ennek az idénynek a végét is" – mondta Luisao.

A Benfica ebben a szezonban már nem veheti el a bajnoki címet a Portótól, kiesett a Portugál Kupából is, de két serleget még begyűjthet. A hazai Ligakupát már haza is vitte (a szombati döntőben 2–1-re legyőzte a Pacos Ferreirát), és az Európa-ligában ott van a legjobb négy között.

„Kemény ellenfél vár ránk, lucskosra kell izzadnunk a mezünket, ha túl akarunk jutni rajta. De megálmodtuk a sikert, kötelességünk mindent megtenni érte" – vezette fel Luisao a szintén portugál Braga elleni elődöntő első, csütörtöki felvonását. A másik ágon is található portugál csapat: a Porto a spanyol Villarrealt fogadja csütörtökön.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik