Michael Owen tagadja, hogy bírálta volna Fabio Capellót

Vágólapra másolva!
2008.03.28. 22:38
Kizárólag az újságírókat okolja Michael Owen amiatt, hogy olyan nyilatkozatok jelentek meg tőle, amelyekben számon kérte a szövetségi kapitányon, hogy nem voltak egyértelműek számára a szakember taktikai utasításai. Hogy Capello kinek hisz, az még nem derült ki.
Owen ártatlannak vallja magát.
Owen ártatlannak vallja magát.
Owen ártatlannak vallja magát.
Owen ártatlannak vallja magát.

Egyedül Fabio Capellón múlik, hogy megbízik-e a Newcastle United csatárában, és elfogadja Owen magyarázatait.

A válogatott támadó ugyanis cáfolta, hogy bírálta volna a szövetségi kapitányt a franciáktól elszenvedett 1-0-s vereség után.

Ez gyakran megesik a futballban – mondta Owen. – A meccs utáni sajtótájékoztatón azt kérdezték tőlem, hogyan látom a helyzetemet a válogatottban, miután a Fabio Capello irányításával megvívott két mérkőzésen, mindössze egy félidőt játszhattam, azt is csak csereként beállva.

Erre én azt válaszoltam, hogy erről a kapitányt kérdezzék – magyarázta a csatár.

Ehhez képest másnap az jelent meg a lapokban, hogy azt mondtam, a kapitányt kérdezzék, arról, hogy mi a szerepem a csapaton belül, amikor pályára lépek. Mintha én ezt nem tudnám. – zárta a történetet Owen.

A támadó még hozzátette, hogy sohasem bírálta a válogatott új szakvezetését, és mindig pozitívan nyilatkozott a témával kapcsolatban.

Hogy ez az affér mennyire zavarja meg Capello és Owen kapcsolatát, az – a játékos szerint – már csak a szövetségi kapitányon múlik.

A maga részéről Owen csak annyit tud tenni – mint mondta –, hogy továbbra is mindent megtesz azért, hogy válogatott legyen, és a nemzeti csapatban a lehető legjobb teljesítményt nyújtsa, bárki legyen is a gárda menedzsere.

Az angol labdarúgó-válogatott legközelebb az Egyesült Államok csapata ellen lép pályára, a Wembley Stadionban, május 28-án.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik