Tervezd újra, Sam: az angol sztár apja nem költ repülőjegyre, inkább vezet

BACSKAI JÁNOSBACSKAI JÁNOS
Vágólapra másolva!
2024.06.16. 09:20
Indul az utazás... (Fotó: AFP)
A 27 esztendős Jarrod Bowen, az angol labdarúgó-válogatott középpályása takarékos családból származik: édesapja, ha csak lehet, nem költ repülőjegyekre, egy lakóautóval járja be Németországot a kontinenstornán szereplő fia nyomában. És minden egyes mérkőzésre otthonából, Herefordból utazik el, és a mérkőzés után már indul is vissza Angliába!

Az angol válogatott Gelsenkirchenben kezdi az Eb-t, aztán utazik Frankfurtba, hogy a csoportkört Kölnben zárja – a leghűségesebb szurkolók mind a három mérkőzésen ott lesznek, és ott lesz közöttük Sam Bowen is, aki a válogatott mellett a fiáért is szorít majd. 

„Édesapám nem szokványos figura. Néhány éve kapott egy lakóautót, mert szerez kenuzni, raftingolni, így elviheti magával a sportszereit. Az autó minden szükséges dologgal fel van szerelve, édesapám meg spórolós típus, azt mondta, nem fog fizetni a repülőjegyekért, ha nem muszáj, és nem is akar mást csinálni Németországban, csak meccseket nézni. Megtankolja a kocsit, és elindul, vele lesz a testvérem és két haverom is. Elindulnak Herefordból, levezetnek Doverig, átjönnek Franciaországba, onnan Németországba, leparkolnak a stadion előtt, kiszállnak a kocsiból, megnézik a meccset, visszaszállnak a lakókocsiba, és visszamennek Herefordba” – fedte fel a nagy tervet maga Jarrod Bowen.

Az út legalább tíz óra oda, tíz óra vissza, ha minden rendben lesz, és ha angol szempontból jól mennek a dolgok, akkor hétszer utazhatnak idősebb Bowenék Angliából Németországba. 

Bowen élettársa, Dani Dyer szintén ott lesz minden egyes angol mérkőzésen, de ő repülővel teszi meg az utat, már csak azért is, mert a párnak tavaly márciusban ikrei születtek.  

Sam Bowenék Frankfurtba oda-vissza 2000 kilométert utaznak, a másik két csoportmérkőzést megússzák 1700-1700 kilométerrel.

Berlin Herefordtól oda-vissza közel 3000 kilométerre fekszik…

Apa és fia (Fotó: Instagram)
Indul az utazás... (Fotó: Instagram)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik