Mourinho nemet mondott a Lyon ajánlatára, de nem a fáradtság miatt

Vágólapra másolva!
2008.02.29. 17:46
Jose Mourinho korábban kikosarazta a francia bajnok Olympique Lyont, miután szeptemberben szerződést bontott az angol Chelsea együttesével. A France Football című magazin szerint Mourinho már a Barcelonával tárgyal az őszi folytatásról.
Mourinho már Barcelona felé tekintget?
Mourinho már Barcelona felé tekintget?
Mourinho már Barcelona felé tekintget?
Mourinho már Barcelona felé tekintget?

Bernard Lacombe, a Lyon elnöki tanácsadója nyilatkozott arról a francia szaklapnak, hogy Jean-Michel Aulas, az Olympique elnöke megkereste a BL-győztes portugál szakembert, miután az otthagyta a Stamford Bridge-et. A Mourinhoval folytatott tárgyalások azonban nem jutottak messzire, mert a portugál szakember arra hivatkozott, hogy pihenésre vágyik.

Ezzel szemben francia lap cikke azt is sugallja, hogy Mourinhot nem a fáradtság tartotta vissza attól, hogy aláírjon a gall bajnokság éllovasához, hanem azért nem tárgyalt érdemben a Lyonnal, mert ő a Barcelona kispadjának várományosa.

A France Football azt is tudni véli, hogy az Chelsea ex-edzője már komoly tárgyalásokon van túl a katalánokkal, amelyek során Mourinho egy olyan listát is megkapott, amelyen a Barca által jövőre leigazolni kívánt játékosok névsora szerepel.

Korábban Joan Laporta, az FC Barcelona elnöke és tanácsadója, Johann Cruyff is cáfolta azokat a híreszteléseket, hogy hamarosan Jose Mourinho kerülhet Frank Rijkaard helyére a katalán labdarúgócsapatnál.

A portugál edző egyébként nem lenne ismeretlen a Camp Nouban, mivel évekkel ezelőtt már dolgozott ott. 1996-ban Bobby Robson segítőjeként érkezett a Barcához, majd a mester távozása után is maradt, és az új edző Louis van Gaal mellett tevékenykedett.

A világ egyik legjobb edzőjének tartott Mourinhot nemrég már hírbe hozták a spanyol Sevillával is, ahol az angol Tottenhamhez távozó Juande Ramos helyét foglalta volna el, de az az üzlet sem jött létre, mert Mourinho túl sok pénzt kért.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik