Beckham szabadrúgásból lőtt gólt, a Galaxy vereséget szenvedett

Vágólapra másolva!
2007.11.27. 15:12
David Beckham ismét bizonyította, mestere a kiváló szabadrúgásoknak, mivel 25 méterről vette be a Sydney FC kapuját a Los Angeles Galaxy ausztráliai barátságos mérkőzésén. Az angol válogatott középpályás 25 méterről vette be Clint Bolton kapuját, de a végén a hazai szurkolók örülhettek, kedvenceik 5-3-as győzelmet arattak.
David Beckham gólöröme
Reuters
David Beckham gólöröme
David Beckham gólöröme
Reuters
David Beckham gólöröme

A Real Madridtól igazolt Beckham a 44. percben tette le névjegyét a teltházas, 80 295 néző előtt lejátszott összecsapáson.

"Nagyon örülök a találatomnak, minden edzésen gyakorolom a szabadrúgásokat" - mondta a 32 éves klasszis.

A hivatalosan az összecsapáson bemutatkozó Ruud Gullit november elején vette át Frank Yallop vezetőedző helyét az észak-amerikai ligában (MLS) szereplő csapat kispadján. A 45 éves korábbi kiváló labdarúgó három évre kötelezte el magát a Galaxyhoz.

Az ausztráliai találkozón a szurkolók elsősorban a továbbra is roppant népszerű Becksre voltak leginkább kíváncsiak, rengetegen várták, hogy újra megmutatja, védjegyének számító szabadrúgásai semmit sem koptak fényükből. Az angol szupersztár azonban másik „arcát” is megmutatta, egy felesleges szabálytalanság után sárga lapot kapott.

Beckham egyébként a 27. percben bokasérülést szenvedett, rövid ideig az oldalvonal mellett ápolták. Szerencsére visszatért a pályára, bár időnként bicegetett, ami azt jelezte, nem teljesen egészséges.

A Galaxy egyébként emberhátrányban fejezte be a mérkőzést: a 75. percben Kevin Harmse megkapta második sárga lapját, ez pedig kiállítást ért.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik