Martin Jol lehet a távozó Ronald Koeman utódja a PSV-nél

Vágólapra másolva!
2007.11.01. 21:27
A holland labdrúgó-bajnokságban szereplő PSV Eindhoven megerősítette, hogy Martin Jol lehet a Valenciába távozó Ronald Koeman utódja a holland csapat kispadján. Jan Reker, a PSV általános igazgatója ugyan cáfolta, hogy bármi konkrétumról megegyeztek volna a holland szakemberrel, ám azt beismerte, hogy Jolt ideális jelöltnek tartja a megüresedett posztra.
Martin Jol (jobbra) a PSV-nél folytathatja
Martin Jol (jobbra) a PSV-nél folytathatja
Martin Jol (jobbra) a PSV-nél folytathatja
Martin Jol (jobbra) a PSV-nél folytathatja

Jol munkáját a múlt héten köszönték meg a szebb napokat látott, ám jelen pillanatban mindösze az angol bajnokság 18., azaz kieső helyén álló Tottenham Hotspurnél. Úgy tűnik azonban a holland szakember nem sokáig marad munka nélkül.

A holland sajtó már meg is szellőztette a lehetőséget, miszerint a kiváló szakember a Valenciához távozó Ronald Koeman örökébe lép majd a PSV kispadján. A találgatásokat Jol hét eleji kijelentése is alátámasztja, mely alapján a szakember szívesen vállalna munkát Hollandiában. Akkor az Ajax-szal hozták szóba az edzőt.

Jan Reker, a PSV általános igazgatója beismerte, hogy Jolt ideális jelöltnek tartják, de azt kategórikusan cáfolta, hogy valamiben már megegyeztek volna a hollanddal.

"Egy nemzetközi tapasztalattal rendelkező holland edzőt keresünk. Egyértelmű, hogy Martin Jol az egyik szakember a listánkon" - nyilatkozta Reker.

"Reméljük, hamarosan bejelenthetjük az új szakembert"

A holland menedzser 2004 novemberében váltotta Jacques Santinit Spurs kispadján, majd irányítása alatt kétszer is idulhatott a csapat az UEFA-kupában.

A londoni gárda azonban idén pocsékul szerepel, így a Getafétól elszenvedett 2-1-es vereség az edző londoni karrierjének végét jelentette.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik