A Los Angeles Galaxy vinné Beckhamet

Vágólapra másolva!
2006.11.06. 16:40
Címkék
Továbbra sem fér be a Real Madrid kezdőcsapatába David Beckham. Az angol középpályás emiatt egyelőre nem is hosszabbította meg nyáron lejáró szerződését a spanyol klubbal, így egyre többen vélik úgy, hogy távozik. A legújabb érdeklődő a Los Angeles Galaxy.
Jellemző kép az idei bajnokságból: Beckham csereként áll be
Reuters
Jellemző kép az idei bajnokságból: Beckham csereként áll be
Jellemző kép az idei bajnokságból: Beckham csereként áll be
Reuters
Jellemző kép az idei bajnokságból: Beckham csereként áll be

Az amerikai ligában, a Major League Soccerben szereplő Los Angeles Galaxy labdarúgó-csapata szívesen szerződtetné David Beckhamet, amennyiben az nem újítja meg szerződését a Real Madridnál.

Alexi Lalas
Alexi Lalas
A 31 éves angol középpályás szerződése 2007 nyarán jár le Madridban, ám nem fér be Fabio Capello kezdőcsapatába, így a távozáson gondolkodik.

„Egy olyan képességű labdarúgóra, mint David Beckham rengeteg együttes vevő lenne, a Galaxy is közéjük tartozik” – nyilatkozta a Los Angeles Galaxy elnöke és általános igazgatója, Alexi Lalas.

A kaliforniaiak esélyét növelheti, hogy Beckham korábban több interjúban is kijelentette, hogy szívesen fejezné be pályafutását az MLS-ben.

„Egy évem van hátra a szerződésemből, talán további két évet még eltöltök a Realnál, de a dolgok megváltozhatnak, és Amerikából komoly ajánlataim vannak” – mondta még áprilisban Beckham. – „Szeretnék résztvenni az amerikai labdarúgó-életben, ráadásul futball-akadémiám is van Los Angelesben.”

Az elmúlt fél évben azonban több dolog megváltozott, hiszen Beckham kikerült a kezdőből, így – bár a madridi elnökség mindenképpen maradásra bírná – várhatóan távozik.

A Galaxy mellett a skót Celtic, az angol Tottenham, valamint az izraeli Maccabi Netanya is érdeklődik Beckham iránt.

Lalas a BBC-nek nyilatkozva hozzátette, hogy Beckham érkezése sokat jelentene mind az amerikai futballnak, valamint természetesen a Galaxy-nak is jó üzlet lenne az angol sztár.

Az egykori amerikai válogatott futballista szerint a Los Angeles főszponzora, az Anschutz Entertainment Group vezetői közeli kapcsolatban állnak Beckhammel, ez is az ő malmukra hajthatja a vizet.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik