Sir Bobby Robson folytathatja a munkát az ír válogatottnál

Vágólapra másolva!
2006.10.17. 17:57
Címkék
Sir Bobby Robson, az ír labdarúgó-válogatott tanácsadójának orvosai tüzetes vizsgálatok után hozzájárulásukat adták ahhoz, hogy a 73 éves mester folytathassa a munkáját, és kitöltse kétéves szerződését – jelentette be az Ír Labdarúgó-szövetség (FAI).
A korábbi angol szövetségi kapitányt ebben az évben már kétszer kellett megoperálni, és neem lehetett ott a válogatot legutóbbi négy mérkőzésén. Bobby Robson novemberben vszi fel újra a munkát Stephen Staunton szövetségi kapitány és a nemzeti együttes mellett.

Staunton örömmel üdvözölte Robson visszatérését.

"Jómagam és a játékosaim már nagyon várjuk, hogy a jövő hónapban Bobby ismét velünk legyen a Skócia ellen B-válogatott mérkőzésen és a Skócia elleni Eb-selejtezőn" – fogalmazott a szövetségi kapitány.

Írország együttese gyengén kezdte a 2008-as kontinenstorna selejtezős-sorozatát, így egyre többen követelték Stephen Staunton távozását.

E hangok a Ciprustól elszenvedett meegsemmisítő, 5-2-es vereség után támadtak fel, és a Csehország elleni 1-1-es hazai döntetlen után halkultak valamelyest.

Sir Bobby Robsont az idén szerződtették a tapasztalatlan Stephen Staunton mellé, aki még soha nem vezetett egymaga futballcsapatot.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik